Cred că am mai spus de câteva ori faptul că mie-mi plac cover-urile. Da, îmi plac cover-urile mai mult de cât originalele pentru că unii artiști simt ce lipsește piesei originale și o îmbunătățesc. Ei bine, atunci când observ că cineva aduce plusvaloare unei piese, mă opresc din ceea ce face pentru 3 minute, ascult piesa și eventual o salvez în playlist pe YouTube. Așa s-a întâmplat și cu acest ”I Can’t Help Falling In Love With You” interpretat de britanicul Geoff Mull.

În acest moment, piesa lui are vreo 5000 de vizualizări, destul de puține pentru cât de bine cântă dar sunt sigur că într-un moment se va ridica destul de mult. Sincer să fiu eu am o problemă cu piesa asta a lui Elvis, ”I Can’t Help Falling In Love With You”. Mereu caut pe net cover-uri pentru că există atât de mulți oameni talentați astfel încât mereu apar interpretări noi. E o piesă atât de încărcată emoțional încât nu ai cum să n-o iubești mai ales dacă ești genul mai romantic/ă.

Mă uit acum la clip, îl ascult și observ că un răutăcios a dat dislike. 84 au dat like, unul singur a dat dislike. În fine, nu-mi bat capul căci știu că accesul la internet nu se dă pe bază de examen psihologic. Există pur și simplu oameni pe lumea asta a căror existență se leagă de a face rău. Există și asemenea frustrați sau cine știe? Poate chiar nu o fi plăcut cuiva această interpretare dumnezeiască a lui Geoff Mull. Unde scrie că trebuie să fim cu toții de acord asupra muzicii ascultate?

 

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.