Sunt unele lucruri în viață destul de dureroase, despre care nu doar că nu se poate vorbi, dar cu greu se poate scrie. Clipul ce urmează este unul cu mare încărcătură emoțională și cred că nu reușea nimeni să exprime mai bine gândul de handicap într-un film real. Tot animația îți permite mai multă imaginație și creativitate. Da, este vorba în acest clip despre persoanele cu handicap.

Avem de-a face cu un băiețel ahtiat după jocurile pe televizor, console cel mai probabil. Deși afară este o zi foarte frumoasă, el nu vrea să iasă. El vrea să stea nervos să omoare indieni sau ce dracului omoară prin jocul lui. Mama lui îi aduce un cadou destul de interesant. Este vorba despre o cutie în care se află un cățel. Cățelul însă, este privit cu admirație până în momentul în care puștiul observă că-i lipsește o lăbuță.

Da, cățelul avea o lăbuță amputată și se chinuia să meargă. Cu toate acestea, nu încetează să se zbenguie după o banală minge roșie prin casă. La început nu am priceput de ce copilul privește cu dispreț cățelul cu handicap, însă la final totul se clarifică. Și băiețelul avea un picior amputat și era nevoit să folosească cârjele… Animalul i-a stârnit probabil repulsie pentru starea în care se afla deja.

Încerci să înțelegi chestiile astea și probabil nu prea poți. Încerci să înțelegi suferința unui copil. Cea a animalului este trecută cu vederea, însă clipul de mai jos are foarte mult tâlc. Întotdeauna avem nevoie de prieteni asemenea nouă care să ne ajute să ne mobilizăm, să ieșim din starea de rahat în care ne aflăm, prieteni care au trecut prin aceleași probleme prin care am trecut și noi. Vă las să urmăriți clipul. Sunt curios dacă o să vă placă sau dacă o să-l înțelegeți.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.