Românii stau foarte prost la capitolul prevenire. Parcă ar trăi pe altă planetă, una pufoasă și roz unde lor nu li se poate întâmpla niciodată nimic nasol. Ei bine, în realitate treburile stau altfel. Trăim într-o societate în care din cauza sărăciei, nivelul infracționalității este destul de mare. Astfel, românii în loc să se protejeze, se culcă pe urechea că „nu li se întâmplă tocmai lor”… Păi acum, între noi fie vorba, e mai simplu și mai ieftin să iei o vorbă în brațe de cât să cumperi camere supraveghere exterior oferite de comenzi.ro și să scapi de grija hoților. Știm cu toții faptul că aceste camere de supraveghere reduc cu 70% șansele ca o casă să fie călcată de hoți. Intimidează.

În cele ce urmează vom tranșa definitiv subiectul acesta al caselor călcate de hoți, întrucât vom oferi 3 soluții destul de simple, logice și normale prin care vă puteți securiza casa, curtea, perimetrul.

3 metode de a ține hoții la distanță de casa ta

  1. Instalarea de camere de supraveghere de exterior este obligatorie pentru că după cum spuneam mai sus, au un rol decisiv în intimidarea și descurajarea celor puși pe rele. Nici un hoț nu vrea să ajungă după gratii, iar camerele video sporesc șansele poliției de a prinde infractorii.
  2. Construcția de garduri semitransparente sau chiar opace. Cei care sunt călcați adesea de hoți pățesc treaba asta din cauza faptului că oricine poate să vadă din stradă ce se află prin curte. Astfel, hoții sunt încurajați să spargă o casă dacă văd în curte obiecte de valoare.
  3. Interzicerea accesului în curte a străinilor/vecinilor dubioși. De multe ori nici vecinii nu ar trebui băgați în curte. Evident, nu vecinii vor veni la furat dar ei sunt cei care pot da cele mai bune ponturi, mai ales când nu sunteți acasă.

Acestea sunt cele mai importante 3 sfaturi prin intermediul cărora puteți ține hoții la distanță de casa și bunurile voastre. Nu vă gândiți la investiție, ci la ce puteți pierde în cazul unui furt mai de grabă. Lucrurile pe care hoții vi le pot fura cu siguranță sunt mai valoroase de cât un sistem DVR.

 

 

Comenzi

București, Str. Ion Ursu, Nr.16, Sector 2.

031 0050198

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

2 COMMENTS

  1. Siguranta casei cred ca este cel mai important lucru, mai ales cand te muti intr-o zona noua. Noi cand am ales Cosmopolis, ne-am informat inainte de zone, cat de safe este, care a fost in anii trecuti rata jafurilor si asa mai departe. Chiar daca eram linistiti din privinta statisticilor tot ne-am instalat un sistem de alarma cu camera de supraveghere, am ales niste garduri inalte mascate de iarba si bineinteles ca avem si un catel mai maricel ce-i drept.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.