Nu știu cine ar fi putut să aibă atâta imaginație astfel încât să creeze un asemenea film de animație, însă merită felicitări. Întotdeauna am apreciat oamenii cu imaginație, creativi, oamenii  care au reușit să facă dintr-un lucru neînsemnat un subiect de film. Scamele de praf sunt acum în prim plan și animația reprezintă viața acestora înainte și după aspirator…

Este genul de animație care nu se poate povesti din cauza faptului că pleacă de la o premiza oarecum imaginară, că scamele de praf de pe mochetă ar avea viață, suflet, personalitate. Mi se pare genială animația și vă invit și pe voi să o urmăriți. Are doar 4 minute și din acest motiv se încadrează în sfera animațiilor de durată medie. Calitatea desenului este de asemenea foarte bună.

Sincer să fiu nu reușesc să-mi aduc aminte un clip de animație asemănător ca și idee, poate că voi descoperi la un moment dat unul. Din acest motiv cataloghez clipul „Dust Buddies” unul dintre cele mai interesante din această nișă și vi-l recomand și vouă. Dacă aveți 4 minute libere la dispoziție nu evitați să dați un play, cu siguranță o să vă placă la fel de mult cum mi-a plăcut și mie dacă sunteți genul de oameni cărora le plac animațiile.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.