Coldplay este formația sufletului meu. De ce? Pentru că mă încarcă cu energie și sincer să fiu cred că este una dintre puținele formații capabile să sune mai bine LIVE de cât pe disc, pe bandă, etc. Mereu mi-a plăcut să ascult voci, nu piese, mereu mi-au plăcut oamenii care au reușit să iasă în față cu talentul lor. Formația Coldplay mi-a plăcut de prima dată de când am descoperit-o. spre rușinea și dezamăgirea mea, am descoperit-o recent, acum câțiva ani doar.

Dar nu știu, parcă dezamăgirea asta se transformă treptat într-o liniște totală atunci când dau play la piese precum „A sky full of stars” sau „Fix You”. Sunt piese în care mă regăsesc 100%, sunt piese de calitate iar de multe ori urmăresc prestațiile LIVE ale formației Coldplay ăn concerte pe aceste piese. Da, nu pot să fiu ipocrit și să spun că-mi plac absolut toate piesele pe care o formație  de muzică le-a scos vreodată. Le apreciez efortul dar în final doar câteva sunt cele cu care ne identificăm.

A, și nu e ceva greșit, nu ai cum să placi absolut orice legat de o anumită formație. Gusturile sunt diferite nu doar de la om la om, de la gen muzical la gen muzica, dar și de la piesă la piesă. Nu ai cum să placi absolut orice de cât dacă ești un fel de mic Dumnezeu. Nu cred că este cazul. Atâta timp cât avem personalitate ne putem desprinde de banal și pune pe-o foaie lucrurile care ne plac sau cele care nu ne plac. Astfel, mie-mi place formația Coldplay și sunt dispus să fac și o mică selecție a pieselor. Cea de mai jos este „Fix You” cântată bineînțeles LIVE… Energie și plăcere.

 

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.