Vata din vis… Orice bărbat visează la fata perfectă. De ce? Pentru că orice bărbat îți dorește să se simtă iubit, îndrăgit. Orice bărbat își dorește să aibă alături o femeie care să aibă grijă de el. Cum noaptea e un sfetnic bun, evident, atunci apare și fata perfectă: în vis. Sunt sigur că fiecare dintre noi am avut cel puțin un vis în care a apărut femeia perfectă. Tânără, suavă, suplă, cu niște ochi în care s-ar putea citi orice suflet, orice taină…  Piesa celor de la Compact cam asta vrea să sublinieze, ideea de dragoste și de iubire la care cu toții visăm într-un anumit moment al vieții.

Nu este pentru prima dată când vorbesc despre muzica celor de la Compact. Consider că este una dintre trupele romantice de senzație ale României. Deși nu-i vezi la TV, deși nu îi auzi la radio, îi poți găsi pe internet în cazul în care îți dorești să asculți o muzică românească de calitate, cu grave înclinații înspre visare, romantism. Chiar dacă muzica lor era în vogă prin anii 80-90, pentru mine nu are timp, nu are vârstă. Voi continua să ascult Compact și peste 50 de ani. Cu cât va trece mai mult timp cu atât cred că aceste piese vor căpăta mai multă valoare. Vor fi exact ca vinul…

Nu știu ce părere aveți voi despre formația Compact, însă cu siguranță cei care sunt capabili să simtă, să trăiască un sentiment, se vor bucura de piesele lor asemenea mie. Cred cu tărie în romantism, cred cu tărie în ideea de suflet pereche, iar Fata din vis nu este de cât una dintre piesele capabile să te ducă cu gândul în acel tărâm al dragostei necondiționate.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.