Cum ar fi să existe pe bune o rețetă a dragostei? Să facem un produs în cuptor pe care să-l mănânce persoana ce ne place nouă, iar aceasta să se îndrăgostească inevitabil de noi… Cum ar fi? Ei bine, este o idee venită din povești unde există foarte multe asemenea poțiuni magice. Încă din cele mai vechi povești avem de-a face cu elixiruri magice și cu fel de fel de rețete.

Love recipe nu este o animație amuzantă. Love recipe nu este o animație spectaculoasă. Love recipe nu este o animație care să te facă să stai în scaun fără să te plictisești. Nu, este o animație puțin plictisitoare dar din punctul meu de vedere este perfectă. Ilustrează foarte bine ideea de a iubi, de ce înseamnă să iubești cu adevărat. Veți înțelege mai bine după ce veți urmări clipul.

 


Love recipe spune povestea dintre un el și o ea. El foarte slab, ea foarte grasă. Cică să ilustreze mai bine ideea de dragoste fără prejudecăți și fără condiții. El face un tort în formă de inimă în timp ce ea se face frumoasă, se îmbăiază și se pregătește pentru el. Tortul îl face bineînțeles după o rețetă dintr-o carte cu rețete „de dragoste”, de aici și denumirea clipului „Love recipe”…

Pentru voi există o rețetă cu care poți cuceri? Dacă da, care? Ce conține? Care sunt ingredientele ei? Puteți să le scrieți în comentarii, dacă le cunoașteți bineînțeles :D. Până să scrieți voi rețete de îndrăgostit lumea, mai bine luați și urmăriți clipul de mai jos. Cu siguranță o să vă placă, mai ales dacă sunteți romantici. Să-mi spuneți cum vi se pare J

 

 

 

 

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.