Heavenly Appeals este genul de animație care te pune pe gânduri. Te face să îți imaginezi cum e după moarte, te face să-ți imaginezi dacă oare chiar atât de mult vor conta faptele bune cândva. Cu toții ne punem întrebarea asta atâta timp cât suntem mereu îndemnați să fim mai buni. Nu există religie care să te învețe la rău, așa că indiferent de cult, ideea este cam aceeași.

Heavenly Appeals ne prezintă un mic drăcușor care apare la poarta Raiului în speranța că va fi acceptat, că va scăpa de Iad și va purcede în sfârșit către cele sfinte și frumoase. Ei bine, ce să vezi, la intrare este un Sf. Petru care mănâncă gogoși. Respinge cererea drăcușorului pentru a intra în Rai și nu se oprește aici. Își bate joc de el într-un mod nicidecum ortodox…

Ei bine, acest obicei de a-și bate joc de micul drăcușor nu rămâne nepedepsit. După ce Sf. Petre cade de pe norișor și incapabil de a da din aripi înapoi este salvat de cel pe care nu de mult îl luase la mișto, acesta se transformă la rândul său într-un drac. Evident, drăcușorul care încerca eliberarea primește aripile de înger și scapă de coarne în sfârșit, după ce-l salvează pe Sf. Petre cu burta lui cea mare. Purcede în sfârșit în Rai acolo unde dorea de mult să ajungă.

Ei bine, clipul acesta este unul nu amuzant, cât mai de grabă inteligent. Vrea să propovăduiască ideea că nici o faptă bună nu rămâne nepedepsită. Oare așa să fie? Oare merită să ajutăm mereu pe cei care au nevoie deși ei sunt răutăcioși cu noi? Voi ce credeți? Lăsați-mi în comentarii părerile voastre legate de această problemă și eventual, să-i spuneți dacă v-a plăcut clipul.

 

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.