Să produci publicitate, să lucrezi în industria advertising-ului nu este deloc simplu. De ce? Păi pentru că publicitatea nu este o știință exactă precum matematica, fizica. Publicitatea este genul de industrie care cere creativitate, ingeniozitate și nu în ultimul rând, imaginație. Exact lucrurile pe care le menționează și Mihail Sebastian Arghiropol în interviul pentru ziarul Adevărul.

Cum se învață publicitatea în viziunea lui Mihail Sebastian Arghiropol

Publicitatea în viziunea lui Mihail Sebastian Arghiropol se învață cu sufletul și cu multă muncă. Trebuie de asemenea să fii capabil să gândești outside the box pentru că de așa ceva este necesar atunci când regizezi un spot publicitar, nu discutăm doar despre publicitatea online, ci despre publicitatea în general, inclusiv cea de la TV.

Ca să înveți publicitate ai nevoie pe lângă inteligență, multă voință, trebuie să ai în interior acea pasiune pentru ceea ce faci și acel motiv de a te dedica total cauzei. Nu vei reuși niciodată să faci carieră într-un domeniu ce necesită 100% creativitate dacă nu ai pasiune pentru așa ceva. Creativitatea este finită pentru cei care se implică în publicitate doar pentru bani.

Ce înseamnă să ai succes în publicitate în viziunea lui Mihail Sebastian Arghiropol

Ca să ai succes în publicitate trebuie să îți dai interesul și să te pasioneze ceea ce faci. Succesul apare în momentul în care constați că ești din ce în ce mai căutat, mai lăudat, mai apreciat, în momentul în care te perfecționezi suficient de mult astfel încât să fii mereu ocupat. Puteți lua de exemplu și pe Mihai Arghiropol care deși seamănă leit la nume cu Sebastian, este de asemenea foarte bun în ceea ce face (actor). A reușit să ajungă la un anumit standard și are succes.

Așa și cu publicitatea. Atâta timp cât evoluezi constant, nu ai cum să rămâi în același loc, nu ai cum să bați pasul pe loc. Din contră, capeți viziune și putere să reușești în locuri în care în trecut nici nu ai fi îndrăznit să te gândești că vei reuși. Totul este ca o scară gradată pe care urci treaptă cu treaptă.

 

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.