Femeilor le place să aibă mereu unghiile impecabile, fie că spală vase, fie că merg la o nuntă, pentru ele unghiile sunt esențiale. De ce? Pentru că lor le place frumosul, le place să arate bine iar detaliile sunt foarte importante. Cum poți avea mereu unghii impecabile dacă nu cu un kit profesional pentru aplicarea unghiilor cu gel? Tot ce trebuie să faci este să-l cumperi.

Astfel, indiferent de starea vremii, că plouă cu piatră sau că ninge, indiferent că este perioada sărbătorilor și centrele de manichiură sunt arhipline, vei avea mereu unghii impecabile. Ți le faci singură acasă ori dacă cumva ți se pare o investiție costisitoare, te poți cupla cu o prietenă și vă faceți unghiile reciproc. Cu ocazia asta învățați un lucru nou și pe termen lung ieșiți mult mai ieftin.

Evident, nu știu dacă veți mai avea nevoie de cursuri unghii false după asemenea experiență, însă dacă vă pasionează și sunt șanse mari să-i prindeți gustul, puteți trece în sfera profesionalului. Chiar dacă sunt foarte multe saloane de înfrumusețare în jur, mereu mai e loc de unul atâta timp cât reușești să vii cu ceva nou sau să fii mai profesionistă de cât restul.

Eu unul dacă aș fi femeie, cu siguranță aș încerca să scutesc foarte mult cheltuielile astea cu înfrumusețarea. Bine, poate și din cauza faptului că sunt bărbat gândesc în acest mod. Acum serios, nu cred că se merită să mergi o dată la 2 săptămâni să lași câte 80 de lei la salon, când poți foarte bine să faci tu chestia asta mult mai ieftin acasă.

În plus, poți să faci și ceva bani acasă după ce mai prinzi experiență. Cu siguranță ai ceva amice care doresc și ele să aibă unghii faine și impecabile când peste tot e aglomerație ca la nebuni sau pur și simplu vor să iasă mai ieftin în afacerea asta cu unghiile. Nu toate își permit să se răsfețe pe la saloanele de frumusețe, așa că această alternativă este perfectă pentru multe dintre voi

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.