Carrot Crazy – morcov nebun în română, animația care m-a distrat destul de mult. Este genul de animație dusă la extrem, foarte foarte exagerată. Are loc o bătălie între doi indivizi care vor același lucru: să prindă un amărât de iepure cu ajutorul morcovilor. Știm cu toții faptul că a momi un iepure nu este cel mai simplu lucru de pe pământ, dar în cazul celor doi, întâmplarea ia o turnură aparte.

 

Bineînțeles, după ceva vreme în care cei doi se bat în fel de fel de capcane, care mai de care mai ingenioase, în morcovi care mai de care mai mari și mai impunători, ajung să se bată ca țiganii, lăsând în plan secund ideea că ei erau acolo ca să prindă un iepure de fapt. Așa se întâmplă și în realitate când orgoliile sunt mult prea mari pentru ca evenimentele să nu degenereze.

Carrot Crazy mi-a plăcut pentru că este foarte bine desenat. Este o animație care deși pare simplistă, nu este deloc așa. Mi-a plăcut și firul narativ dar mai ales exagerarea din a doua jumătate a clipului:când cei doi încep pur și simplu războiul cu fel de fel de arme care mai de care mai modificate pentru a trage cu… morcovi. Da, animația poate să pară una ridicolă, dar din punctul meu de vedere, asta o face specială, faptul că se diferențiază de celelalte din modul de a se exagera…

Cu siguranță copiii sunt cei care vor înțelege mult mai bine acest gen de desen animat, iar rația like – dislike confirmă acest lucru. Este un desen animat foarte îndrăcit și cred că veți fi de acord cu mine după ce-l veți vedea și voi. Este genul de animație foarte dinamică și deși este destul de scurtă, are doar 3 minute, reușește să te țină în priză de la început până la final.

 

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.