Băi frate, mă uit la clipul acesta și sunt așa fascinat, am rămas înmărmurit câtă energie vine din acest dans, rock and roll. Îți vine să te ridici din scaun și să începi să țopăi de bezmetic prin casă. Îmi pare rău că nu există niște școli de dans moderne care să te învețe așa ceva. Cred că după 10 ședințe de asemenea dans nebun dai jos cel puțin 5 kilograme de voie. Adică priviți câtă energie se consumă acolo pe ringul de dans, și totul este într-un ritm înspăimântător. Întotdeauna mi-au plăcut dansurile astea dinamice care denotă viață, multă viață. Chiar simți că trăiești când vezi așa ceva.

Toată lumea este cu zâmbetul pe buze, toată lumea se distrează, toată lumea se simte bine. Evident, și muzica are  mare importanță. Cred că sunt anii 50  în Statele Unite în clipul de mai jos, ceea ce mă face să fiu și oarecum nostalgic. E o nostalgie netrăită care-mi place, mă facă să mă duc cu gândul la acea epocă destul de interesantă pentru istoria Statelor Unite. Cred că anii 50  în sinea lor au fost niște ani foarte energici, trecuseră doar 5 de ani de la finele celui de-al doilea Război Mondial și țara era încă în expansiune economică. Pofta asta de viață, de expansiune a industriei s-a imprimat și în dansul epocii respective.

Mă uit din nou la clip și mai în glumă mai în serios mă întreb dacă s-ar putea dansa așa ceva la etajul unei clădiri, cred că după vreun ceas s-ar prăvăli podeaua peste cei dedesubt. Cred că este unul dintre dansurile care presupune cel mai al naibii tropăit, nu cunosc altul mai energic, poate călușarii de la noi să dea mai aprig din picioare… Vă las să urmăriți și voi să-mi spuneți cum vi se pare.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.