Încăpățânarea nu este niciodată folositoare. Nici lenea. În clipul de mai jos avem un exemplu destul de elocvent al celor două caracteristici principale ale persoanelor grase: lenea și încăpățânarea. Evident, nu generalizăm, însă cred că aceste defecte se regăsesc într-o mare parte a persoanelor obeze, care niciodată nu au loc una de cealaltă, niciodată nu vor să cedeze sau să facă lucruri ce necesită eforturi fizice. După ce veți vedea clipul de mai jos veți înțelege mai bine despre ce vorbesc.

Încăpățânarea, prostia și lenea unora este dușmanul principal al reușitei. Oamenii care însumează aceste 3 defecte nu vor reuși niciodată să ducă la bun sfârșit un anumit lucru, obiectiv propus. În clipul de mai jos, avem una bucată urs cât un butoi + una bucată elan cât un butoi. Amândoi trebuie să treacă peste un pod destul de îngust și bineînțeles că dau nas în nas din moment ce fiecare vine din direcția opusă. Evident că nici unul nu vrea să meargă îndărăt, le scade burta probabil.

Așa e și în realitate, butoaiele cu rahat nu găsesc niciodată înțelegere, sunt foarte leneșe și nu ar vrea să meargă înapoi 50 de metri pentru nimic în lume. În schimb, cei mici, ratonul + iepurașul deși se află în aceeași situație ca primii doi, umflații, reușesc să aibă înțelegere și ingeniozitate ca să rezolve problema. Dovada clară că butoaiele cu rahat nu au minte nici cât să treacă strada, pe lângă faptul că sunt foarte leneșe. Păi nu degeaba au ajuns butoaie cu rahat, nu?

Vă las și pe voi să urmăriți acest clip și eventual să-mi spuneți în comentarii dacă am dreptate sau nu.

 

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.