SHARE

Atunci când vine vorba de scările de bloc, orice activitate ce necesită finanțarea locatarilor poate fi sabotată de un Cănuță Om Sucit, pentru care eventuala investiție nu este importantă sau interesantă și drept urmare nu vrea să cotizeze. Ei bine, dacă aveți baftă de asemenea vecini încuiați la minte, v-ași dat foc la valiză, nici măcar interfoane nu veți putea pune pe scară, deși un interfon preț bun nu costă o avere. Evident oamenii căpoși nu vor să audă de lucruri cărora se împotrivesc.

Dar dacă ai totuși baftă și nimeri pe o scară de oameni normali, care înțeleg necesitatea și importanța unui interfon atât pentru securitatea lor cât și pentru utilitatea pe care acest aparat o aduce pe alte paliere, cât costă să montezi așa ceva? Sunt oare prețurile exagerate? Cât costă racordarea întregii scări și cam cât are de plătit fiecare locatar în parte? Ei bine, vom răspunde la aceste întrebări în cele ce urmează, ajutații fiind de calculatorul de pe site-ul celor de la Electrainstal.

Costuri instalare interfon Electra  cu post interior SEMI-Duplex PAS.17A

Calculul este făcut pentru o scară de bloc cu 4 etaje pe care se află 12 apartamente

Cost total cu TVA: 1812 Ron

Cost individual: 151 / apartament + 45 de lei postul interior PAS.17A

Deci, fiecare apartament din cele 12 vor avea de achitat o sumă de 196 RON. Deci, cu un cost sub 200 de lei puteți securiza scara blocului fără probleme. Ideea este să vedeți util acest lucru și de asemenea, după cum spuneam mai sus, să nu aveți un Gică Contra pe scară ce o ține pe a lui, că nu-i trebuie interfon și chestii de-astea. În rest, vă spun că eu unul folosesc interfoanele Electra de peste 15 ani și sunt foarte mulțumit de ele, pe unde am stat, Electra au fost.

Cam atât costă să pui interfoane pentru os cară de bloc, sub 2000 de lei. Vi se pare mult, puțin? Evident, dacă optați pentru videointerfoane o să crească semnificativ costurile dar discutăm deja de alte funcții, mult mai interesante și utile de cât ale interfoanelor audio.

Articole Recomandate

Care sunt cele mai puternice zodii? Cele 12 zodii ale horoscopului se disting prin diferite particularități, prin dorințe și aptitudini caracteristice fiecărui individ în funcție de data nașterii. Citind zodiacul în fiecare zi, putem de...
Strategiile pentru social media – ce dezavantaje prezinta lipsa acestora in cadr... Pentru recunoasterea afacerii tale pe piata, strategiile de Social Media Marketing sunt extrem de importante. Atat neimplementate, cat si aplicate gresit, iti pot aduce dezavantaje atunci cand vine vo...
Cumpărare vs. închiriere – ce tendinţe definesc trendurile actuale pe piaţa imob... Într-o simplă comparaţie între închiriere şi cumpărare se pare că în rândul românilor predomină simţul proprietăţii, întrucât pe piaţă 90% dintre aceştia sunt proprietari. Cu toate acestea, nici închi...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here