SHARE

Atunci când vine vorba de scările de bloc, orice activitate ce necesită finanțarea locatarilor poate fi sabotată de un Cănuță Om Sucit, pentru care eventuala investiție nu este importantă sau interesantă și drept urmare nu vrea să cotizeze. Ei bine, dacă aveți baftă de asemenea vecini încuiați la minte, v-ași dat foc la valiză, nici măcar interfoane nu veți putea pune pe scară, deși un interfon preț bun nu costă o avere. Evident oamenii căpoși nu vor să audă de lucruri cărora se împotrivesc.

Dar dacă ai totuși baftă și nimeri pe o scară de oameni normali, care înțeleg necesitatea și importanța unui interfon atât pentru securitatea lor cât și pentru utilitatea pe care acest aparat o aduce pe alte paliere, cât costă să montezi așa ceva? Sunt oare prețurile exagerate? Cât costă racordarea întregii scări și cam cât are de plătit fiecare locatar în parte? Ei bine, vom răspunde la aceste întrebări în cele ce urmează, ajutații fiind de calculatorul de pe site-ul celor de la Electrainstal.

Costuri instalare interfon Electra  cu post interior SEMI-Duplex PAS.17A

Calculul este făcut pentru o scară de bloc cu 4 etaje pe care se află 12 apartamente

Cost total cu TVA: 1812 Ron

Cost individual: 151 / apartament + 45 de lei postul interior PAS.17A

Deci, fiecare apartament din cele 12 vor avea de achitat o sumă de 196 RON. Deci, cu un cost sub 200 de lei puteți securiza scara blocului fără probleme. Ideea este să vedeți util acest lucru și de asemenea, după cum spuneam mai sus, să nu aveți un Gică Contra pe scară ce o ține pe a lui, că nu-i trebuie interfon și chestii de-astea. În rest, vă spun că eu unul folosesc interfoanele Electra de peste 15 ani și sunt foarte mulțumit de ele, pe unde am stat, Electra au fost.

Cam atât costă să pui interfoane pentru os cară de bloc, sub 2000 de lei. Vi se pare mult, puțin? Evident, dacă optați pentru videointerfoane o să crească semnificativ costurile dar discutăm deja de alte funcții, mult mai interesante și utile de cât ale interfoanelor audio.

Articole Recomandate

La cine apelăm pentru mutări mobilă București? A te muta în București dintr-o chirie în alta e ceva destul de comun. Atât timp cât circulația în oraș este blocată zi de zi, ai nevoie de o casă cât mai aproape de locul de muncă. De obicei, în 90% d...
Monedele virtuale – o sursă sigură de venit dacă ești bine informat În ultimii ani, monedele virtuale au devenit o sursă foarte bună de făcut bani pentru cei care au deținut anumite informații ori au fost pur și simplu inspirați. Desigur, în acest moment există oficia...
TOP 10 destinații europene pentru City Break Ideea de City Break a devenit din ce în ce mai interesantă pe măsură ce prețurile pentru biletele de avion au tot scăzut. În ziua de azi poți să decolezi către orice țară europeană cu mai puțin de 100...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here