Una dintre cele mai interesante animații pe care le-am văzut în ultima vreme. De ce? Păi pentru că deși nu este ceva amuzant, este un clip foarte dinamic. Este o frumoasă poveste de acțiune ce împletește cu succes motivul femeii cu cel al artelor marțiale.

Ca în orice realitate, indiferent că e virtuală sau antică, femeia este capabilă să pornească adevărate războaie. În A Fox Tale, doi vânători mongoli parcă, încearcă să prindă o vulpe cu ajutorul unei capcane. Nu reușesc dar urmărind vulpea care scapă nevătămată, dau de o femeie…

Se pare că vulpea își pierde forma odată intrată în apă și se transformă într-o frumoasă femeie fatală. Evident, cei doi vânători, se ia la bătaie. Este o acțiune de genul DragonBall Z, foarte interesantă și foarte dinamică de altfel. Și se bat ei așa până când obosesc…

De remarcat faptul că sunt destul de disproporționați ca și aspect fizic. Unul dintre ei este o namilă de 2 metri, pe când celălalt este un pitic. Ei bine, acest lucru nu-i împiedică să se bată cu suflet și patos pentru a clarifica dilema: cine va fi cel care va curta frumoasa domniță?

Ei bine, într-un final, după ce se termină bătaia, apare domnița care se transformă înapoi în vulpe. Cei doi vânători rămân cu gura căscată și cu sentimentul că s-au caftit de pomană vreo câteva ceasuri bune. Așa e și în realitate, o femeie poate să transforme prietenia în dușmănie.

Vă las să urmăriți și voi animația și aștept părerile voastre. Sper să vă placă destul de mult cum mi-a plăcut și mie de altfel. Nu este o animație super reușită dar este destul de reușită cât să îmi atragă mie atenția. Plus că are o grafică foarte bună.

 

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.