850 meters este animația cu cel mai neașteptat final. Sincer vă spun, merită să urmăriți filmul de scurt metraj de la început până la final, întrucât e ceva de-a dreptul senzațional. Finalul este unul de nota 10. În prim plan avem un cavaler ce trebuie să salveze o prințesă, și care trebuie să se lupte bineînțeles cu un dragon ce scuipă foc. Daa, este o poveste din Evul Mediu…

Firul narativ este unul destul de bun, însă nu am de gând să stric finalul. Nu voi povesti în acest articol clipul mai mult de cât am făcut-o în primele rânduri. E suficient cât să vă faceți o părere dacă este ceva ce vă place sau nu. Din punctul meu de vedere, v-am mai sus, este una dintre cele mai tari animații din câte am văzut vreodată și vă asigur că am câteva sute la activ, poate chiar mii.

Grafica este una relativ ok, adică da, e loc și de mai bine dar hai să fie acesta singurul inconvenient. Evident, nu vă imaginați că arată ca jocurile Nintendo pe 8 biți, nici vorbă. Se vede că este făcut de ceva amatori, e diferență ca de la cer la pământ dintre animația Disney Pixar de exemplu și aceasta. Oricum, Pixar e Pixar și animațiile de pe YouTube sunt animații făcute de amatori.

Deși ține aproape 15 minute, vă asigur că merită să îl vedeți. Sigur văr fi momente în clip care or să vi se palcă plictisitoare, dar cu siguranță la final veți simți că a meritat din plin efortul de a-l viziona. Cred că este unul dintre puținele clipuri care au reușit să îmi aducă acea fericire pură pe care toate clipurile de animație ar trebui să ți-o aducă… În fine, vă las mai jos animația.

 

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.