Pe 2Peu l-am văzut pentru prima dată la X Factor din câte țin eu minte. A mers la emisiune cu o bucată dina ceastă piesă și a reușit să treacă de audiții deși Bănică l-a respins. Cred că a fost unul dintre puținii rapperi care mi-au plăcut cu adevărat. Eu unul nu sunt trup și suflet cu acest gen muzical, dar atunci când văd pe cineva bun în ceea ce face, nu pot să rămân indiferent.

Piesa pe care a cântat-o 2Peu la X Factor m-a făcut să simt ceva și asta tocmai din cauza lui, că a interpretat-o trup și suflet. A fost unul cu piesa și eu am putut să simt treaba asta.

Simt nevoia să laud puțin pe 2Peu pentru că am observat mulți tineri care cică vor să cânte rap, dar sunt de fapt niște momâi. Nu sunt deloc expresivi, nu știu să gesticuleze, se vede că ceea ce fac nu fac cu suflet. Atunci când pui suflet, ești asemenea lui 2Peu, unul și același cu piesa ta. Cred că-mi palce 2Peu pentru că-mi place să văd oameni buni în ceea ce fac.

Că sunt atât de puțini la număr și atât de scumpi la vedere. Atât de rar ajungi să vezi un lucru făcut așa cum trebuie, încât în momentul în care apare, nu are cum să nu-ți sară în ochi…

Piesa pe care v-o las mai jos nu este audiția de la X Factor, este piesa originală, din care a cântat secvențe la acea audiție. Mi se pare mai bună și mai relevantă pentru că mesajul poate fi înțeles direct, nu pe sărite. Da, rap-ul este o muzică ce are un singur scop: transmiterea mesajului.

 

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.