Din păcate, în ziua de azi oamenii nu sunt ceea ce par. De multe ori avem nevoie de înregistrări video sau audio doar ca să ne convingem de caracterul unora duplicitar. Nu e o senzație tocmai plăcută să știi că activezi într-un mediu în care fiecare bârfește pe fiecare, toată lumea vorbește pe la colțuri și așa mai departe. Dacă discutăm despre colegii de serviciu, există o posibilitate să afli exact cu cine ai de-a face iar această posibilitate se leagă de camerele și microfoanele spion.

Camerele spion, alături de microfoanele destinate acestui scop sunt destul de micuțe și de ușor de mascat, astfel încât pot fi pitite cu mare ușurința oriunde, imaginație să fie doar… În plus, au devenit destul de bune ca și calitate, nu mai discutăm despre acele dispozitive desprinse parcă dintr-o carte de povești pe care nu te puteai baza niciodată. În ziua de azi, microfoanele pentru spionat alături de camere sunt foarte calitative în ceea ce privește înregistrările iar autonomia este destul de mare.

Eu unul deocamdată nu am avut nevoie de asemenea dispozitive, însă am fost curios de unde le poți cumpăra pe cele mai ieftine, sau mai bine zis pe cele care au cel mai bun raport calitate preț. Am ajuns la pagina celor de la bspy.ro și am fost plăcut impresionat. Aici găsești o gamă variată de camere spy și microfoane la prețuri accesibile. Găsești tot ce ai nevoie, nu trebuie să cauți prin alte părți dacă ai nevoie de ambele variante pentru spionat.

De asemenea, aceste dispozitive nu sunt utile doar celor care doresc să își cunoască colegii de muncă ceva mai bine, ci și celor care se confruntă cu diverse furturi și doresc să prindă hoțul fără să dea semne că există suspiciuni. Dacă treceți printr-o asemenea situație ar fi mai bine să încercați să deslușiți misterul fără să instalați camere de supraveghere. Acestea vor da de bănuit în secunda doi și mă îndoiesc destul de serios de faptul că veți mai reuși să prindeți făptașul.

Am întâlnit asemenea situații și din acest motiv vă recomand să păstrați ceva liniște dacă doriți să aveți rezultate. Camerele spion au fost de cele mai multe ori cele care au dat de gol bone ce se purtau necuviincios cu copiii pe care îi aveau în grijă, femei chemate să facă curat prin casă care furau și așa mai departe. Dacă s-ar fi instalat camere de supraveghere mari și butucănoase, ar fi ieșit imediat în evidență iar făptașii ar fi devenit brusc oameni tare cuminți.

După cum puteți vedea, accesoriile pentru spionat pot să vă aducă liniștea în nenumărate situații. Fie că discutăm despre colegi de muncă bârfitori. Despre angajați care fură, de bone care bat copiii și așa mai departe, aceste accesorii or să facă lumină cât ai zice pește. Tot ce trebuie să faceți este să le cumpărați și să le instalați în locuri ascunse, unde nu s-ar gândi nimeni că ar putea fi ceva. Este singura metodă pentru a rezolva misterele care vă chinuie fără să dați de bănuit.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.