SHARE

Atunci cand avem nevoie de un tavan fals, majoritatea oamenilor se duc si cumpara OSB sau rigips si isi rezolva problema. Totusi, mi se pare o solutie destul de primitiva care ridica de asemenea o sumedenie de probleme. Ganditi-va ca o coala de rigips este destul de mare. Daca se intampla ceva cu ea trebuie schimbata in intregime. Ce inseamna asta? Un mic dezastru daca ma intrebati pe mine. Din acest motiv, o sa discutam astazi despre avantajele unui tavan casetat la super pret.

5 avantaje pentru tavane casetate

  1. In loc sa ai de-a face cu o bucata imensa de material in spatele careia nu mai poti umbla niciodata, tavanele casetate vin cu o solutie prin care poti oricand accesa spatele tavanului si asta in orice punct al incaperii.
  2. Montajul . Tavanele casetate sunt mult mai simplu si mai distractiv de montat. Sunt precum un puzzle urias pe care il fixezi cu sine metalice deasupra capului. Cei care monteaza asemenea tavane casetate cu siguranta se distreaza de minune, si termina treaba mult mai repede.
  3. Look modern. Cei care s-au uitat macar o data la un tavan casetat, au observat ca are un aspect business, industrial, exista metal in componenta si acest lucru da senzatia de profesional si modern. Eu unul as prefera oricand un tavan casetat chiar si acasa.
  4. Sa zicem ca avem de tras niste cabluri electrice. Daca avem un tavan de rigips, in spatele lui nu se mai poate umbla. In schimb, tavanele casetate permit accesul in spate fara batai de cap si astfel se pot trage tone de cabluri fara probleme.
  5. Costurile sunt asemanatoare cu cele ale tavanelor clasice din rigips. Un tavan casetat metalic cu structura ascunsa poate intr-adevar sa depaseasca costul unui tavan conventional, insa este ceva mult mai modern si mai interesant.

Ramane la aprecierea voastra daca doriti sa fiti moderni sau sa ramaneti pe tavanele clasice. Desi unii sunt descurajati de preturi, va spun ca avantajele pe care tavenele casetate le ofera sunt destul de interesante si ar trebui sa va faca sa optati intotdeauna pentru acest tip de constructie.

Articole Recomandate

Revelion în Tenerife? Deși mulți dintre voi v-ați făcut deja planurile pentru Revelion, sunt sigur că există și întârziați, care ori nu au reușit să se decidă, ori nu au dispus de bani, ori au avut parte de niște schimbări...
Cele mai bune tensiometre de pe piață Din păcate, suntem pe primul loc în Europa în ceea ce privește bolile cardiovasculare, inclusiv hipertensiune arterială. Totul are legătură cu calitatea scăzută a nivelului de trai, lipsa banilor, lip...
Vrei să cumperi o casă în Iași? Iată cum poți face rost de cele mai bune oferte... A devenit un calvar să mai cauți case de vânzare pe net, indiferent de oraș. Site-urile de anunțuri generale sunt pline de oferte care mai de care mai false, menite să te redirecționeze către un imobi...

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here