Am mai scris despre magicieni pe acest blog, insa trebuie sa va anunt ca pana acum nu am mai avut nici unul precum Darcy Oake. Tipul a aparut pe la Britain’s Got Talent in 2014 si a reusit sa ridice sala in picioare, a reusit sa-i faca pe jurati sa isi ridice limba de pe masa… Pur si simplu a venit cu un tip de spectacol pe care nu l-a  mai vazut nimeni. Se vede ca e din Australia, iar aceasta personalitate mai exchibitionista l-a ajutat sa mearga destul de departe in aceasta competitie.

Pur si simplu a reusit sa farmece pe toti cei din sala si nu a folosit o magie speciala, ci doar una pe care nimeni nu a mai vazut-o. E foarte bine sa ai un mindset diferit fata de restul, iata ce minunat spectacol a reusit un tip care gandeste altfel, ceva mai aerisit. Trebuie sa mai precizam si faptul ca Darcy Oake este iluzionist full time. Asadar, nu cred ca se cam explica reusita lui din acest clip. Cred ca asta nu inteleg multi dintre cei care se duc la asemenea concursuri: ca sa reusesti trebuie sa ai experienta in ceea ce faci.

Cei care nu au experienta nu pot sa aiba nici calitate si cred ca ar fi foarte bine daca ar mai astepta putin ca actul lor sa prinda coaja, sa reuseasca sa puna la punct toate detaliile si sa incerce pe cat posibil sa atinga perfectiunea. Stiu ca e dificil si ca e nevoie de timp, insa batalia se da pentru sute de mii de lire, euro, dolari. E nevoie de un spectacol extraordinar ca sa fii bagat in seama, ceva de genul Prince Poppycock. Va las sa urmariti si clipul si sa imi spuneti daca sunteti de acord cu mine…

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.