Log Jam este un desen animat de scurt metraj, foarte scurt metraj, in episoade, disponibil pe Youtube pe canalul cu acelasi nume. Am descoperit aceste desene animate in urma cu cateva luni, butonand de zor pe Youtube, cand, din click in click, am ajuns la unul dintre clipurile de mai jos, in care avem parte de niste intamplari destul de haioase cu protagonisti animale din padure…

Log Jam inseamna o muzica produsa la bustean. Log in engleza cam asta inseamna, lemn, bustean. In clipuri vedem intotdeauna aceiasi “muzicanti”… Ursul care canta la bustean, iepurele care bate toba si lupul care cica-i vocalistul formatiei. De fiecare data, ei canta linistiti in padure cand dintr-o data apare vanatorul alaturi de ogarul credincios. Inevitabil, un fenomen al naturii sporeste pericolul de a fi impuscati de vanator, asa ca cei trei se ascund care pe unde pot…

In unele situatii, mai apar si alte personaje in alte ipostaze destul de comice, nu le mai enumar, ci va las pe voi sa le descoperiti in cel de-al doilea clip pus in acest articol. Am tinut in mod expres sa public acest articol ca sa scot in evidenta cat talent se ascunde pe Youtube. Pacat ca aceste clipuri, aceste animatii de scurt metraj, maxim 1.5 minute, au atat de putine vizualizari. Cred ca ar merita mult mai multe.

In cazul in care mai cunoasteti asemenea scurt metraje, care au de fiecare data o poveste noua asemenea Log Jam, nu va feriti sa imi lasati in cometarii. Cu siguranta voi scrie articole despre ele si le vom discuta impreuna pe acest site… Va las sa urmariti Jam Log si cred ca o sa va placa si voia la fel de mult cum mi-a placut si mie.

 

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.