SHARE

In Romania avem o mare problema cu dentistii. Nu e prima data cand spun treaba asta, insa cu cat o voi spune mai des cu atat cred ca lucrurile se vor misca in directia care trebuie. Astfel, dentistii din Romania sunt dupa bani. Intotdeauna sunt dupa bani, fara sa se gandeasca o clipa daca cumva cel care vine la tratament isi permite sau nu sa stea prin sedinte ani de zile. Sunt destul de pornit pe treaba asta dupa ce recent am auzit de un caz de-a dreptul scandalos, nu discutam despre albirea dintilor sau ceva minor.

Ce s-a intamplat mai exact… Cunosc o persoana care se ducea regulat la medicul dentist pentru a trata o infectie pe care o avea in partea de sus si cea de jos. Dentistul ii trata numai una dintre cele doua parti, ori cea de sus ori cea de jos, astfel incat infectia care ramanea sa poata din nou sa se raspandeasca si omul sa revina iarasi la tratament, sa mai dea niste bani. Mi-e de-a dreptul sila de asemenea oameni care isi bat joc de suferinta altora.

Medicii care trateaza pacientii in ideea ca acestia sa fie nevoiti sa revina ar trebui bagati la puscarie

Mi-e sila sa-i vad si din acest motiv va spun ca atunci cand aveti nevoie de un medic dentist, mergeti la o clinica specializata, nu la orice individ pe care vi l-a recomandat dracu de-amiaza sau ceva de genul. Nu, mergeti la o clinica unde daca ceva se intampla gresit, sa aveti pe cine sa trageti la raspundere. Asa, daca mergeti la un cabinet particular nu veti avea nici o putere. Eu unul am incetat sa mai merg la aceste cabinete particulare.

Am fost pentru un tratament de gingivita la clinica Trident si am fost destul de multumit.  Este singurul sfat pe care vi-l pot da si voua: fugiti de medicii scosi de pe bancile facultatilor peste noapte, la apelul bocancilor… Repet, orice problema de sanatate ati avea, chiar si daca sunteti femeie si doriti marirea sanilor, nu mai apelati la cabinetele particulare. Mergeti doar catre clinicile particulare.

Articole Recomandate

Care sunt cele mai puternice zodii? Cele 12 zodii ale horoscopului se disting prin diferite particularități, prin dorințe și aptitudini caracteristice fiecărui individ în funcție de data nașterii. Citind zodiacul în fiecare zi, putem de...
Strategiile pentru social media – ce dezavantaje prezinta lipsa acestora in cadr... Pentru recunoasterea afacerii tale pe piata, strategiile de Social Media Marketing sunt extrem de importante. Atat neimplementate, cat si aplicate gresit, iti pot aduce dezavantaje atunci cand vine vo...
Cumpărare vs. închiriere – ce tendinţe definesc trendurile actuale pe piaţa imob... Într-o simplă comparaţie între închiriere şi cumpărare se pare că în rândul românilor predomină simţul proprietăţii, întrucât pe piaţă 90% dintre aceştia sunt proprietari. Cu toate acestea, nici închi...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

2 COMMENTS

  1. Asta cu dintii e complicata. In nici un caz nu mi i-as lasa pe mana primului medica ce imi iese in cale. Trebuie sa studiez, sa ma informez, imi fac o programare de test sa vad si eu dotarile si cum lucreaza medicul, sa ne imprietenim si noi, si apoi iau decizia daca il las sa puna o plomba sau sa imi faca lucrari mai ample.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here