Moda este circulara, revine o data la cativa zeci de ani, insa mereu cu ceva nou, imbunatatita, in tema cu vremurile actuale. Din punctul meu de vedere, moda a evoluat foarte mult comparativ cu acum 50 sau chiar 100 de ani, motiv pentru care am venit cu clipul de mai jos. Astfel, avem in mai putin de 3 minute peste 100 de ani de moda. Acelasi manechin, haine de la 1895 pana in 2015, acelasi manechin.

Sincer sa fiu, clipul este cel putin interesant si cred ca sunt sanse destul de mari sa va placa si voua chiar daca nu sunteti pasionat de fashion. Eu unul sunt baiat si se pare ca am indragit macar ideea. E clar ca nu ma pricep la moda, insa clipul acesta mi se pare cel putin genial. E una dintre putinele ocazii in care poti vedea cum umblau oamenii imbracati in urma cu 10 -20- 20 -50 -100 de ani.

Mi-ar fi placut totusi sa vad si o reprezentare grafica, nu doar video. Astfel, as fi vrut sa vad in infografic si sa pot analiza in acelasi timp tinuta de la 1970 cu cea din 1980 de exemplu, sau cu cea din 1990. Poate ca nu e o idee rea si cei care au pus la cale acest clip minunat vor face si o reprezentare grafica, macar sa puna 10 poze, din 10 in 10 ani, una langa cealalta ca sa avem o idee mult mai clara…

Clipul are doar 8 milioane de vizualizari, nu da pe-afara de popularitate, insa cu siguranta in urmatorii ani va deveni destul de viral, poate cei care l-au facut initial vor mai adauga peste 5 ani inca un stil vestimentar si vor completa ceea ce au facut pana acum.

 

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.