SHARE

Piesa lui George are atata incarcatura emotionala, incat nu aveam cum sa nu o prezentam si noi, mari melomani si amatori de muzica buna. Daca asculti piesa si interpretarea lui George Nicolescu, iti dai seama ca ai vrea sa opresti timpul in loc, sa incerci pe cat posibil sa retraiesti acea eternitate care pentru tine se incheie sublim in momentul in care muzica se opreste.

George Nicolescu isi canta eternitatea lui de… nevazator in aceasta piesa. Da, nu vede insa simte lumea din jur ca nimeni altul. Piesa Eternitate a fost lansata pentru prima data in 1972, implinindu-se de atunci nici mai mult nici mai putin de 43 de ani. Bineinteles ca piesa nu are varsta, nu are ani, nu are timp. Este eterna ca si artistul care o interpreteaza. Am putea spune ca reprezinta chiar eternitatea.

De multe ori ma intreb de ce piesele lansate in ziua de azi de artistii moderni nu rezista in timp. Probabil pentru ca nu sunt de calitate, nu transmit nimic. Sunt doar pentru dans si cam atat, nu au un mesaj care sa ajunga la sufletul omului. Piesa lui Nicolescu parca te unge pe suflet si te face sa te gandesti la acea eternitate diforma si abstracta, dar mai ales la iubire. Eternitatea inseamna iubire si iubirea adevarata tine o eternitate. Stiu ca sunt vorbe abstracte, insa eu unul asa le simt.

Va las sa ascultati eternitatea lui Geroge Nicolescu si sa imi spuneti daca simtiti acelasi fior ciudat la final… Parca piesa asta iti trece prin fata ochilor intreaga ta existenta si te face sa te intrebi care-i scopul tau? Daca esti in stare sa iubesti o eternitate, daca poti sa iubesti atat de mult.

 

 

Articole Recomandate

Ce a fost mai întâi: maneaua sau greceasca? Am văzut azi la cineva pe Facebook un link cu muzică „de vară” sau „de concediu” mai bine zis. Am dat play, curios fiind mai ales că am văzut titlul grecesc și când colo, ditamai maneaua frate. Piesa ...
Micutzu – AnTanTe Deci cred că doar Micutzu ar fi putut să facă o asemenea piesă. Ce vrea să fie? Păi o piesă rap, hip-hop sau cum vreți voi să o numiți, cântată de niște bărbați vânjoși, golani, cu niște versuri din j...
Mgautier86 lovește din nou – MESSI VS RONALDO – THE BEST SONG Yes, in my mind, I-m always the best. I don-t care what people think. I-m alwys the best. Cam așa se poate traduce mentalitatea de învingător pe care o are marele fotbalist Cristiano Ronaldo. Ei bine,...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here