Desi cel mai simplu ar fi sa va las sa vedeti clipul si atat, trebuie sa va prezint putin despre ce-i vorba. Este o comedie extraordinara, unul dintre cele mai amuzante clipuri pe care le-am vazut pana acum pe Youtube. Probabil ca stiti ca n-am obiceiul sa prezint pe acest site umor de prost-gust. Dinner for one reprezinta o piesa de teatru care tine 15 minute si este interpretata de Freddie Frintin alaturi de May Warden. Cei doi joaca niste roluri destul de bine stabilite, el este un majordom care bea pana cade sub masa fortat de o “procedura”, ea este cea care este servita. Practic, pentru ea se organizeaza cina, este singura servita…

Desi este o piesa alb-negru, veche de cand lumea, pe mine unul ma distreaza de minune. Are un umor aparte, fin, inteligent si un comic de situatie extraordinar. Piesa este conceputa in vremurile in care oamenii radeau la umor inteligent, nu la tipete si zbierete. Din pacate, in ziua de azi mai exista un numar restrans de oameni care inteleg aceste clipuri si se bucura de ele. Din punctul meu de vedere, aceasta piesa de teatru este echivalentul aurului ca si valoare. Sunt 15 minute de replici simple, umor de calitate si nu in ultimul rand, actori senzationali.

Dinner for one reprezinta genul de sceneta care te face sa razi, te face sa te simti mult mai bine si din pacate, este prea putin promovata. Poate in Romania si din cauza faptului ca este in engleza si e greu de subtitrat. In fine, va las sa urmariti piesa de teatru interpretata de Freddie Frinton si May Warden si eventual, daca mai cunoasteti asemenea piese, nu va sfiiti sa imi lasati in comentarii.

 

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.