SHARE

Cu totii avem in case canapele si fotolii pe care le curatam din cand in cand, insa oare este suficient? Ei bine, nu prea. Canapelele si fotoliile au nevoie de o ingrijire mai speciala in plus fata de cea pe care o putem oferi noi, aspirandu-le si curatindu-le cu peria din cand in cand atunci cand se prafuiesc sau se murdaresc. De spalat, clar nu le spalam desi este foarte indicat acest procedeu din motive precum:

  • Bacteriile. Chiar daca nu va vine sa credeti, in aceste canapele sau in fotolii se strang destul de multe bacterii chiar daca nu le vedeti. Nici nu ati avea cum sa le vedeti, poate doar la microscop. Daca le aspirati nu este suficient. E nevoie de niste solutii speciale pe care le le au doar firmele care se ocupa cu curatare si spalare canapele. Solutiile pe care le gasesti in comert nu iti garanteaza nimic si sunt dificil de folosit.
  • Intretinerea tesaturii sau a materialului. Intretinerea tesaturii nu este suficienta doar aspirand canapelele sau fotoliile. Praful si mizeria din ele nu iese doar asa. E nevoie de niste solutii speciale care sa curete in profunzime si sa redea aspectul de nou atat la suprafata cat si in profunzimea materialului.
  • Eliminarea petelor ce dau senzatia de uzura, in special in cazul canapelelor si fotoliilor din piele. Acestea costa o gramada de bani si sunt de parere ca merita o intretinere mult mai serioasa. Pielea naturala e dificil de intretinut si daca esti nepasator o sa te trezesti cu un grad de uzura destul de ciudat desi canapelele nu ar trebui sa il aiba.

Oamenii sunt obisnuiti sa se descurce de unii singuri in situatii ce au legatura cu curatenia la domiciliu. Prefera sa se duca prin magazine si sa bantuie dupa solutii pe care oricum nu stiu sa le foloseasca si care oricum nu se compara cu variantele profesionale, folosite pentru a curata canapelele si fotoliile din material textil sau piele. Lucrurile sunt mult mai simple atunci cand apelezi la o echipa specializata in curatare si spalare canapele, zic eu cel putin. E clar ca oamenii nu asculta sfaturi, insa dupa ce vor reusi sa vada exact ce inseamna chin, poate ca or sa revina la sentimente mai bune fata de aceasta solutie propusa de mine. Adica eu unul cunosc clar cazuri de oameni care s-au apucat sa spele canapele si ori le-au stricat de tot ori au muncit degeaba, solutiile fiind total ineficiente.

Articole Recomandate

Vrei o formație de renume care să-ți cânte la nuntă? Iată de unde poți face rost... Nunta este de departe ce mai important eveniment din viețile noastre. Este momentul în care două drumuri devin unul singur, momentul în care cineva jură să ne fie alături la greu, că la bine știm cu t...
Ce patut din lemn pentru copilasi am gasit pe internet? Este bine cunoscut faptul ca atunci cand partenerii unui cuplu se pregatesc sa devina parinti experimenteaza o multitudine de sentimente combinate, extrem de diferite. De asemenea, acestia intra intr-...
Copilul tău vrea să se joace? Iată de ce ar fi mai indicată o consolă Orice copil născut în era modernă o să dorească jocuri moderne. Așa cum noi ne jucam cu console TV când eram mici, la fel și copiii din ziua de azi or să-și dorească jocuri pe calculator. Ei bine, în ...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here