Nimic nu-i mai urat la o echipa de fotbal de cat tensiunea in vestiar. Atunci cand ai un lot de 30-40 de jucatori, uneori si peste 40, e nevoie de mult calm, tact si respect reciproc in vestiar. Jucatorii de fotbal sunt indivizi cu mult caracter si personalitati din cele mai ciudate, de la calme  la linistite, la vulcanice. Ei bine, atunci cand doua spirite se incing, e destul de dificil sa le tii in frau si problemele pot sa izbucneasca inclusiv in timpul unui meci de fotbal. E urat sa vezi ca se bat pe teren doi jucatori de la echipe diferite, ce sa mai zicem de jucatorii aceleiasi echipe?

Am spus de multe ori faptul ca violenta nu are ce cauta pe un teren de fotbal. In articolul anterior am discutat putin despre meciurile de box dintre jucatori si arbitri si am stabilit faptul ca oricat de nervosi ar fi unii, nu e cazul sa se imparta pumni si picioare pe un teren de fotbal. Asta arata profesionalismul si maturitatea fiecaruia. Din punctul meu de vedere, unii oameni nu prea au habar ce inseamna bunul simt si respectul si din aceasta cauza se ajunge la conflicte destul de urate. As vrea sa vad ca vine acea zi in care terenurile de fotbal vor fi doar terenuri de fotbal, nu si de box.

Va las sa urmariti mai jos un clip in care sunt restranse cele mai ciudate dar tot odata autentice batai intre coechipierii aceleiasi echipe de fotbal. Bineinteles ca cel care incepe circul primeste si cartonasul rosu. Oameni prosti, isi saboteaza propria echipa fara sa isi dea seama in mintea lor mica si stramta. Cel mai bine e sa fim invatati de mici copii ce-i bunul simt si respectul, altfel degeaba ajungem la 25 de ani.

 

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.