WIND este o animatie foarte abstracta si totodata destul de interesanta. V-ati gandit vreodata Cum ar fi viata daca absolut in fiecare clipa ar sufla un vant napraznic? Cum s-ar desfasura viata noastra? Sa sufle vantul pe strada, la birou, acasa, absolut peste tot. Cei care au regizat aceasta animatie merita cel putin un premiu pentru imaginatie. Trebuie doar sa te gandesti la “cum ar fi daca” si toate lucrurile se schimba. La final, cineva invarte un motor ce genereaza acest vand napraznic si cand vezi asta te intrebi de ce? Care e scopul? Ei bine, nu exista uns cop precis, este pur si simplu un exercitiu de imaginatie.

Daca vreti sa stiti ceva nume, este un film de Eobert Lobel, sunetul este creat de David Kamp, particulele de vant sunt facute de JoChen Weinder, in colaborare cu prof. Almut Schneider si prof. Bernd Molck-Tassel. Au mai auds aportul la aceasta animarie Ina Podzimek, Jule Krusch, Xavier Xylophon si Max Mortl. Filmul a aparut in 2012 si a fost dezvoltat de departamentul de design al Haw Hamburg. Urmariti clipul si as fi curios sa imi lasati in comentarii ce anume credeti despre acest frumos exercitiu de imaginatie. E ceva destul de special si cred ca il veti urmari de cel putin doua ori.

Pentru mine cred ca este a 5-a oara cand il vad si abia acum mi-am adus aminte de el. Ar fi apucat sa nu il incadram si noi in categoria CARTOONS de pe site, nu? Animatia transmite niste idei ce scot in evidenta imaginatia omului simplu. Sper sa va placa si sa lasati un feedback in legatura cu acest clip.

 

 

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.