Animatia anului vine de la Three Russian Bogaturs, si reprezinta un scenariu dus la ridicol. Ce s-ar intampla daca ar exista Titanicul in ziua de azi, ar putea fi prezisa catastrofa? Ei bine, o sa vedeti raspunsul in aceasta animatie de senzatie in care isi face aparitia chiar celebrul raton preistoric din IceAge si a lui ghinda. Ghinda lui reuseste sa sparga iceberg-ul ce a stat la baza scufundarii Titanicului. Dar stati, lucrurile nu se opresc aici, vasul se scufunda din cauza pasagerilor care se ingramadesc toti la pupa ca sa faca poze cu cei 3 rusnaci care vin in ajutorul navei.

Eu unul am mai vazut oameni cu imaginatie, dar tipul care se afla in spatele acestor scurt metraje animate intrece orice limita. Are talent si la desen si la nascocit povesti. Cum dracu s-a gandit el tocmai la veverita cu ghinda din IceAge nu pot sa imi dau seama. Cred ca daca mi-ar da cineva sarcina asta, sa gasesc metode de a evita scufundarea titanicului, nu cred ca m-as fi gandit in veci la asa ceva. E de-a dreptul ridicol. Asa ceva nu am vazut de cand sunt :))) Va invit si pe voi sa urmariti aceste episoade si cred ca puteti cu brio sa va abonati si la canalul de Youtube al Three Russian Bogaturs, intrucat aveti ce vedea :))) V-o recomand si pe cea cu Super Mario :))).

Daca nu va plac animatiile, dati skip, insa cu siguranta o sa va placa daca aveti un suflet de copil in voi. Sufletul de copil nu vi-l ia nimeni niciodata si nu dispare peste noapte. Din punctul meu de vedere, acest gen de animatie nu este destinata copiilor, ci adultilor care pot sa inteleaga o gluma mai speciala.

 

 

 

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.