Intotdeauna apar secvente din emisiunea lui Jimmy Fallon pe internet, Facebook, Youtube si de fiecare data le acord atentia necesara. Nici clipul de mai jos nu face exceptie si o sa va povestesc in cele ce urmeaza despre ce este vorba. Avem de-a face cu un “Magic Mike”, figura din SUA destul de interesanta. Copiii isi imagineaza ca acest Magic Mike ii ajuta in diverse situatii, creand dialoguri destul de hazlii pe care cei doi invitati incearca sa le puna in scena. Ce pot sa zic? Copiii din State poate nu sunt cei mai inteligenti, insa cu siguranta au o imaginatie foarte bogata.

Invitatul lui Jimmy este nimeni altul Channing Tatum, cunoscut actor si director de film. Am spus de multe ori faptul ca aceasta emisiune e total diferita de divertismentul din Romania si acum va puteti si voi convinge. Pai ce sa facem daca ei au actori si noi nu? Pe cine sa invitam prin emisiuni? Invitam si noi pe Sanziana Buruiana, Andreea Tonciu, pitipoance cu o inteligenta de nivelul genunchiul broastei pe care niste telespectatori le idolatrizeaza de-a dreptul. Asta este diferenta dintre ei, si noi… Noi suntem inca cocotati in copaci si omoram sobolani cu arcul prin padure, ei sunt doua civilizatii inaintea noastra, nu mai are rost sa mai mai exprim in ani, zeci de ani, sute de ani…

Va las sa urmariti aventurile unui Magic Mike imaginar, exprimat prin viziunea unor copii de 8-10 anisori. Daca aveti alte clipuri interesante din emisiunea The Tonight Show a lui Jimmy Fallon va astept sa lasati linkurile in comentarii si le vom posta cu siguranta pe site. Pana atunci, va doresc o portie de ras teribila, iar in cazul in care e prea mult, strigati dupa “Magic Mike”

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.