Bucuresti. Dumnezeule, atata diversitate n-am vazut de cand sunt si desi sustin faptul ca diversitatea atrage dupa sine preturile accesibile, uneori, ce-i prea mult strica. Nici atata diversitate nu-i buna cata exista in Bucuresti pentru ca e mult mai dificil sa separi ofertele profesionale de cele ale amatorilor. Sa ne gandim de exemplu ce faci cand ai nevoie de filmari nunta profesionale in Bucuresti. Probabil initial o sa mergi pe ceva recomandari, insa dupa cateva momente o sa iti dai seama ca nu exista de cat amatori printre recomandari. Cam asa functioneaza treaba acolo. Toti avem un amic, prieten, ruda care a reusit sa isi cumpere o camera video mai scumpa si vrea sa isi scoata banii pe ea intr-un fel sau altul.

Trebuie sa gasim o modalitate de a elimina fotografii de ocazie si de a ajunge doar la cei profesionisti. Nu stiu cati dintre voi ati avut ocazia sa colaborati cu un fotograf profesionist, insa va spun sincer ca nu se compara. E drept, un amator poate sa detina poate un aparat foto sau o camera video mult mai scumpa de cat un profesionist, insa e degeaba daca nu stie sa surprinda cu ea anumite cadre, nu stie sa editeze clipurile la nivel de televiziune cel putin. Aici se distanteaza profesionalismul de amatorism. Desi multi au impresia ca e de ajuns sa ai o camera scumpa, se insala amarnic. Din punctul meu de vedere, un fotograf de nunta profesionist e capabil sa iti ofere mai mult de cat o simpla amintire.

Daca vrei sa stai linistit la nunta, eveniment fara repetitie foarte important din viata ta, trebuie sa incerci sa ajungi la un fotograf profesionist si poti face acest lucru doar utilizand internetul. Trebuie sa scrii pe Google filmari nunta profesionale in Bucuresti si vei ajunge la niste portofolii cu care sigur te vei delecta minute bune. Asta inseamna fotograf profesionist, un om capabil sa creeze, un artist. Sa fii fotograf in ziua de azi nu e mare scofala, trebuie sa incerci ca ajungi la oamenii cu adevarat talentati. Eu de exemplu nu as apela niciodata la amatori pentru nunta, niciodata. E nevoie de un portofoliu solid in urma caruia sa iau aceasta decizie. Asa ar trebui sa faceti si voi daca tineti la amintirile voastre.

 

 

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.