Ma fratilor, eu am mai vazut oameni prosti, dat ca cel din imagine nici unul. E drept, se pare ca are ceva probleme la mansarda, vorbeste greu si se poarta copilaros, e posibil sa fie subdezvoltat crescut prin casele de copii, insa asta nu scuza comportamentul. Pare om in toata regula si se comporta ca o maimuta: tipa, se agita, mai are putin si sare si la bataie. Barbutul nu e pentru oricine, daca nu il intelegi mai bine stai in banca ta. Desi are reguli destul de simple, iata ca mai exista cate un prost care nu e capabil sa le priceapa.

Tot circul pleaca de la faptul ca prostul da acelasi zar cu alt tip, in vreme ce al treilea da zar mai mare de cat cei doi, drept urmare, ia banii. Prostul incepe sa faca gura crezand ca dand acelasi zar cu inca un individ, trebuie sa se decida care dintre cei doi ia banii eliminand din start pe cel care a dat peste ei la zar. Monument de prostie, genul ala de om care vrea sa reinventeze legile barbutului si legile in general. Nu stiu nici acum daca e de ras sau de plans, intrucat mi se face si mila cand vad oameni prosti in adevaratul sens al cuvantului. Chiar nu pot sa priceapa ce se intampla in jur. E pacat.

Sper sa aveti rabdare sa vedeti tot clipuletul si aveti grija sa stati jos cand il urmariti, o sa va umfle rasul instant. De asemenea, sa aveti boxele date la minim intrucat maimuta aia tipa si zbiara de parca ii baga cineva vatraiul incins in cur. Desi am evitat sa postez clipuri cu prosti pe site, cred ca vine un moment cand trebuie sa ii dam exemplu.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.