Vestimentatia de club trebuie sa indeplineasca simultan mai multe cerinte: trebuie sa fie confortabila, sa nu te jeneze cand dansezi, sa fie decenta dar in acelasi timp destul de sumara, sa fie de calitate si nu in ultimul rand, eleganta. Daca la barbati lucrurile sunt mult mai simple, acestia fiind mai putin pretentiosi, femeile sunt cele care de fiecare data cand apare un eveniment important in club, cauta rochii pentru iesit in club precum acul in carul cu fan.

Bine, femeile intotdeauna se decid foarte greu atunci cand vine vorba despre haine. Nu stiu ce sa aleaga si sunt foarte pretentioase in ceea ce priveste calitatea. Cand vine vorba despre rochii de club, lucrurile se complica si mai mult pentru ca nu e suficient sa fie de calitate, trebuie sa fie in acelasi timp si moderne si aproape unicate. Femeile nu suporta sa vada aceeasi rochie in aceeasi incinta de doua ori, asa ca incearca intotdeauna sa cumpere rochii de ocazie, croite cat mai unicat.

De unde cumperi rochii de club unicate?

Puteti cumpara rochii de ocazie de pe internet. Magazinele din oras abunda in marfa deloc unica. Au aceleasi modele peste tot, in toate coltuile orasului, asa ca singura sansa pentru a gasi rochii speciale pentru o ocazie speciala, ramane internetul. Iesitul in club este o ocazie speciala pentru ca nu se intampla zilnic. Adica sa fim seriosi, cine are posibilitatea de a merge in fiecare seara in club? Nu e vorba de bani cat de timp. Suntem cu totii ocupati cu joburile si abia pe final de saptamana reusim sa mai ciupim cateva ore la ceas de seara pentru a ne relaxa alaturi de prieteni intr-un club.

Astfel, modul in care ne imbracam trebuie sa fie unul destul de special. Femeile aleg cu dificultate rochii de club tocmai din aceasta cauza, isi doresc sa fie cat mai unice pe ringul de dans dar in acelasi timp sa se simta si confortabil in ele, cu atat mai mult cu cat singurele clipe petrecute in aceste locatii sunt la final de saptamana, o saptamana obositoare si stresanta.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.