Mi-am adus aminte de acest clip din intamplare si am tinut din tot dinadinsul sa il prezint aici, pe blogul meu, la categoria Comedie dar poate fi incadrat si la Realitate cu brio. Ei bine, cu siguranta si voi va aduceti aminte de el, intrucat a fost subiect de televiziune ani intregi. In prim plan avem pe Marinescu de la PRM si Constantinescu de la PDL parca… asa sa tin minte… Se cearta ca chiorii, iar cand Marinescu ii spune Ancai faptul ca are fata de bideu, femeia enervata la culme ii varsa paharul cu apa pe pantaloni lui Marinescu. Acesta, nu se lasa mai prejos si ii arunca in plina figura apa din paharul personal pe care il avea pe masa.

Clipul se numea “6 vine apa” intr-o vreme, caci s-a intamplat la emisiunea “6 vin alegerile”. Se pare ca pentru unii, politica si ciolanul sunt mult mai importante de cat am crede noi. Sunt in stare sa se ia la bataie in studio, altceva nimic. Motive de cearta pentru cei doi nu prea sunt, insa inclin sa cred ca intr-o lume normala, asemenea oameni nu ar avea ce sa caute in politica. Doamna Constantinescu tipa  de mama focului ca “Ciocu’ mic, ca noi suntem la putere acuma!” prin Parlament din cate tin eu minte.

Un personaj odios de asemenea este si Marinescu, care nu a iesit in evidenta cu absolut nimic desi a stat pe langa Vadim ani de zile. A stat im umbra lui Vadim ani de zile degeaba… Nu au fost in stare sa faca nimic cu acel partid. Doamna Constantinescu la fel, nu s-a remarcat cu nimic desi a fost la putere destul de multi ani, nu a ramas nimic in urma dansei… Cred ca cel mai bine e sa va las sa vedeti baiata cu apa, nu?

 

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.