Am mai discutat despre genul acesta de oameni: prosti, plini de ei, prea increzatori in niste talente inchipuite. Liviu nu este departe de aceasta descriere si cred ca putem fi cu totii de acord. Cand am auzit povestea cu tenorul sopran de la dracu-n praznic m-a umflat rasul, ca ar avea cine stie ce titlu european pe care Liviu vrea sa i-l ia. De ce sa i-l ia? Ca sa nu-l mai aiba respectiva persoana probabil. Eu n-am mai pomenit asemenea oameni prosti. Un cioban coborat din varf de munte la X Factor, altceva nu am ce sa mai zic. Probabil o sa vedeti si voi clipul de mai jos personajul cu pricina.

Acest sinistru Liviu care nu are nici o treaba cu cantatul nu ar avea niciodata ce sa caute la un asemenea spectacol si ma gandesc destul de serios ca oameni ca el sunt platiti ca sa se faca de rahat la TV. Altfel eu chiar nu imi explic. Cat de prost sa fii sa faci asa ceva? Adica sa te faci de ras incercand sa canti asa ceva? Frate, vin toti nebunii care isi inchipuie ca sunt buni la cantat si nu inteleg de ce nu sunt opriti la preselectii. Probabil ca asta e si ideea, sa bage toti nebunii printre oamenii normali ca sa mai faca putina audienta. Da, nebunii cresc audienta la fel ca si prostii.

Liviu Gabara nu ar avea niciodata ce sa caute la X Factor sau la nici o emisiune de genul. E drept, si strainii baga asemenea antitalente printre cei cu adevarat talentati mizand pe aceeasi atractie la public pe care se merge si in Romania. Asta vrea publicul: circ. Nu e o reteta 100% romaneasca, din contra. E ceva din strainatate importat in Romania.

 

 

 

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.