De data aceasta, nu am putut sa ma abtin sa nu remarc ideea interesanta pe care Jimmy Kimmel a avut-o cu ocazia zilei de 1 aprilie. 1 aprilie cica este ziua internationala a pacalelii, si e liber sa iti bati joc de cine poti, cum poti. In clipul de mai jos aveti un gen de farsa pe cat de simpla si usor de implementat, pe atat de inteligenta. Asadar, de 1 aprilie poti spune “happy april fools” sau ceva de genul in momentul in care cel de langa tine bea din ceasca mare de cafea pe care si-a pregatit-o.

Bineinteles ca o sa scuipe tot si eventual o sa ti-o toarne in cap, insa atata timp cat inregistrezi totul video ramai cu o amintire de milioane. Cred ca este una dintre cele mai interesante farse pe care le-am vazut in ultima vreme, foarte amuzante si extrem de simple. Practic nu ai nevoie de nimic pentru a le pregati, nici macar nu trebuie sa pui efectiv ceva in cafeaua omului. E de ajuns sa il faci sa creada ca i-ai pus ceva doar… A, si sa te tii bine daca nu cunosti persoana, ca nu se stie ce cana mai zboara spre tine.

O sa mai revenim noi si cu alte farse marca Jimmy Kimmel, intrucat unele sunt destul de interesante, precum cea din clipul de mai jos cu 1 aprilie. Daca cele cu copii am convenit ca sunt uneori deplasate, cele cu adulti au alt farmec si reactiile surprinse sunt bineinteles de nota 10+. Poate ca ar trebui sa incercam si noi aceeasi metoda de pacaleala de 1 aprilie, desi noi nu prea suntem cu uploadatul clipurilor pe Youtube ca americanii.

 

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.