SHARE

Oamenilor le place sa daruiasca. Atunci cand se fac cadouri, oamenii isi arata multumirea si respectul unii fata de altii. De Craciun este perioada perfecta pentru cadouri, moment in care trebuie sa lasam la o parte supararile si necazurile si sa fim mai buni. Este perioada in care ne putem impaca cu cei dragi prin intermediul unui simplu cadou, un fel de steag alb fluturat in semn de predare. Ne predam orgoliile si devenim alti oameni, niste oameni mai buni si mai putin ranchiunosi.

Ce urmeaza dupa Craciun din punct de vedere al cadourilor?

Ei bine, dupa Craciun urmeaza Revelionul. Cu ocazia noului an, este un motiv suplimentar pentru a face mici cadouri-atentii. De exemplu, eu daruiesc an de an ceasuri originale ieftine. De ce daruiesc ceasuri? Pai e destul de simplu: imi place sa aduc aminte prin intermediul acestor cadouri faptul ca desi timpul trece, noi suntem impreuna, prietenii si familia.

De unde cumpar ceasuri barbatesti pentru a le darui?

Ei bine, de pe internet. Am renuntat sa mai caut pe la magazinele din oras, insa preturile mult prea mari m-au facut sa ma indrept catre online. Desi stau cateva zile dupa colet, ca se lucreaza prin intermediul curierului, e mult mai ok asa din punct de vedere al banilor. Cumpar ceasuri originale  cu 15-20% mai ieftin de cat ce-i prin magazinele din oras. Acuma, nu ma intelegeti gresit, toti trebuie sa traiasca iar magazinele din oras nu pot sa ofere ceasuri barbatesti ieftine intrucat au chirii de platit, angajati si asa mai departe. Nu zic ca au preturi nesimtite in oras, insa online e mult mai ieftin.

In cazul in care nu doriti sa daruiti ceasuri originale cu ocazia Anului Nou, puteti opta pentru altceva. Posibilitatile sunt destul de multe, fiecare se poate orienta catre ce considera interesant si de bun augur pentru aceasta perioada. Imaginatia este singura voastra limita, insa asigurati-va ca faceti alegerea potrivita. Evitati cadourile simple fara utilitate si orinetati-va catre lucruri pe care oamenii le folosesc si care le fac viata mult mai simpla. Cred ca stim cu totii care sunt preferintele prietenilor si a rudelor, nu?

 

 

Articole Recomandate

Vrei o formație de renume care să-ți cânte la nuntă? Iată de unde poți face rost... Nunta este de departe ce mai important eveniment din viețile noastre. Este momentul în care două drumuri devin unul singur, momentul în care cineva jură să ne fie alături la greu, că la bine știm cu t...
Ce patut din lemn pentru copilasi am gasit pe internet? Este bine cunoscut faptul ca atunci cand partenerii unui cuplu se pregatesc sa devina parinti experimenteaza o multitudine de sentimente combinate, extrem de diferite. De asemenea, acestia intra intr-...
Copilul tău vrea să se joace? Iată de ce ar fi mai indicată o consolă Orice copil născut în era modernă o să dorească jocuri moderne. Așa cum noi ne jucam cu console TV când eram mici, la fel și copiii din ziua de azi or să-și dorească jocuri pe calculator. Ei bine, în ...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here