Din categoria “cum sa necajesti copiii” vine si clipul urmator. Da, dupa cum v-ati dat seama este tot o farsa marca Jimmy Kimmel. Nu stiu ce are omul asta cu copiii, poate nu-i suporta, insa trebuie sa recunosc faptul care cele mai stralucite idei despre cum poti necaji sufletele tinere. Americanii au o traditie foarte importanta in ceea ce priveste Halloween, copiii merg din casa in casa si aduna bomboane in ceva cosulete destul de interesante. De ce tin la aceste bomboane cei mici? Pai in primul rand pentru ca sunt bomboane si cei mici le adora, in al doilea rand pentru ca cei mici chiar muncesc sa le adune… Dupa Halloween pica istoviti asa ca nu e de mirare ca tin atat de mult la acele bomboane.

Inca o data, am mai discutat pe tema asta cu producerea intentionata de amintiri neplacute celor mici. E alegerea fiecarui parinte daca doreste sa isi pacaleasca copilul in asemenea mod, fiind constient de faptul ca cel mic va retine momentul toata viata. Eu unul nu as recomanda asa ceva nimanui. E frumos sa urmaresti cum se supara cei mici, insa nu as vrea sa imi vad copiii niciodata atat de dezamagiti. Eu unul nu as putea niciodata sa fac asa ceva. Clipul de mai jos pare genul de clip in care cu un ochi razi si cu unul plangi. N-as vrea sa fiu in pielea celor mici cand li se fac asemenea glume.

Dar, pana la urma oamenii mai si glumesc, nu? Cum ar fi viata daca nu am avea copiii pe seama carora sa mai facem misto din cand in cand, nu? Ca-mi aduc aminte acum si de Tomy, mezinul familiei Anderson din Viata cu Louie.

 

 

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.