Este una dintre cele mai curate piese ale anilor 1980, in special in zona asta de italodance. Lian Ross desi nu a reusit sa devina atat de cunoscuta precum alti artisti celebri ai perioadei, va spun cu mana pe inima ca are tot ce-i trebuie ca sa poata fi tratata de la egal la egal cu ei. Evident. Nu toti pot sa ajunga celebri, nu toti au parghiile necesare. Piesa pe care v-o pun mai jos in articol dateaza in 1985, stiu, probabil cu mult inainte sa va nasteti, insa e o piesa simbol a genului, a vremurilor respective.

Aceasta piesa te indruma sa visezi, te indruma sa fii romantic, sa iubesti. Este unul dintre motivele pentru care ascult muzica anilor 80, indruma la lucruri frumoase destul de rar intalnite in ziua de azi. La fel cum muzica anilor 90 indruma la chef de viata, visare, dragoste intr-un mod mai excentric, muzica anilor 80 e ceva mai domoala, e la inceputul muzicii electronice cum s-ar spune. Nu are tupeul ala tipic al anilor 90 in materie de beaturi si de orchestratie.

Lian Ross este de origine germana, ca multi artisti ai anilor 80 de altfel care au ramas in muzica internationala si-n ziua de azi. Au reusit sa strabata meandrele timpului si sa ajunga in prezent. Nu a avut nici un album lansat pana in 1995, insa cariera si-a inceput-o in 1985 cu mai multe single-uri, printre care si Say You’ll Never. Va dati seama ca daca o melodie de debut poate sa sune in halul asta de bine, eclar ca si restul pieselor or sa fie cam la fel, eventual mult imbunatatite. Probabil ca ati mai auzit piesa asta pe la Europa FM, asa ca e posibil sa o stiti chiar daca nu sunteti mari amatori ai genului…

 


 

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.