Asta-i frate Romania de subzistenta. Taranii cocliti care in loc sa se emancipeze au ales sa aduca cu ei la oras prostia. In clipul de mai jos aveti taranul perfect, femeia care arata ca un hoit, proasta, in varsta, vulgara ce face sa se simta prost pe cei din jur cu glumele ei de doi lei. In trecut, clipul era destul de viral, insa cu timpul ne-am mai maturizat si noi si ne-am dat seama ca e o porcarie. Este tipicul celor de la tara, nimic mai mult. Nu vreau sa jignesc pe nimeni, nu cred ca este cazul, insa daca te duci pe ulitele de la tara asemenea oameni o sa vezi la tot pasul. Ingramaditi, ingusti la minte, vulgari si destul de pociti.

Femeia din imagine pe langa faptul ca e destul de funny aparent, mie unul imi produce scarba atat pentru ce spune cat si pentru ce gandeste. Sa nu ne cacam pe noi nici de mandrie nici de inteligenta, mie unul mi se pare o porcarie dupa ce o auzi a doua oara. Prima data o auzi de curiozitate, poate chiar razi, insa cand te gandesti ca exista oameni atat de prosti poate ca nu mai e de ras. E de plans. As vrea sa vad si eu o discutie inteligenta intre cei adunati la acea masa, insa in afara de glume de doi lei si pizda, nu mai auzi nimic acolo de doamne-ajuta.

Va las sa urmariti si voi balada pizdei si eventual sa dati un dislike la clip pe Youtube, din punctul meu de vedere merita mult mai multe dislike-uri. Pacat ca tinerii din tara asta rad ca prostii la asemenea clipuri si nu doar la prima impresie ca mine.

 

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.