Iata ca apare si primul film din categoria Warcraft. Dupa epicul joc ce a facut istorie si inca face, vine si randul filmului. Cred ca era nevoie de asa ceva, intrucat WOW devenise extraordinar de popular si era o paine de mancat destul de serioasa. Filmul Warcraft o sa apara prin 2016, mai precis pe data de 10 iunie 2016, cu o luna inainte de Ice Age 5 despre care am discutat putin mai devreme. Se pare ca anul 2016 se anunta unul destul de interesant din punct de vedere cinematografic.

Filmul Warcraft este in mare parte mana lui Duncan Johnes, tip care si-a mai lasat amprenta si asupra filmelor precum Moon – 2009, Source code – 2011 si iata ca in 2016 isi incearca din nou puterile cu Warcraft. Daca va reusi sa nu, ramane de vazut, cert este ca trailerul arata cel putin spectaculos. Ca si actori principali, se anunta Travis Fimmel, Dominic Cooper si Paula Patton si chiar daca nu vedem nume celebre la linia de start, am impresia ca o sa fie un film excelent, sau nu?

Ei bine, deocamdata sansele pentru un film reusit sunt 50 – 50 % si cred ca acest film ii va decide soarta de scenarist dar si de director de film lui Duncan Jones. Daca o sa iasa un film bun, intreaga comunitate de Warcraft il va ridica in slavi + cei care n-au treaba cu gamingul dar care au urmarit un film bun, daca o sa iasa un mare rahat, Jones o sa-si puna paie in cap si o sa isi cam dea singur foc la valiza.

 

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.