Da, inca un film din 2016, care va fi lansat pe data de 29 ianuarie 2016, ceva mai aproape fata de Warcraft si Ice Age 5 care tot in 2016 se vor lansa, insa pe la jumatatea anului in vara. Sa fie oare un inceput de 2016 excelent din punct de vedere cinematografic? Se pare ca da, intr-un fel era de asteptat, intrucat la un film bun se lucreaza cativa ani si nu mai auzisem de mult de Kung Fu Panda, nu?

Celebrul urs panda ce si-a desavarsit calitatile in Kung Fu devine la randul lui profesor, maestru capabil sa invete pe ceilalti. Printre altele, tatal lui Po, cel adevarat, apare in peisaj, un veritabil urs panda, nu un ratoi. De data aceasta, povestea este putin ciudata, tatal adevarat al lui Po isi duce fiul intr-un sat in munti locuit numai de ursi panda. Satul cu pricina este amenintat de fortele raului si Po, trebuie sa isi invete rudele si locuitorii acelui sat, kung fu.

Se anunta un film destul de interesant, trailerul este foarte foarte funny si este de asemenea plin de momente emotionale sau mai bine zis cu multa incarcatura emotionala. Faptul ca o sa apara inaintea altor filme de mare importanta ridica putin nivelul de calitate in cazul in care o sa fie un film destul de bun si deocamdata nu cred ca sunt motive sa credem ca nu va fi un film de nota 10. Sa speram ca filmele de animatie ce or sa apara dupa Kung Fu Panda 3 o sa fie superioare.

Din distributie, amintim nume interesante precum Angelina Jolie si Jack Black.

 

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.