Va vine sa credeti sau nu, Ice Age 5 e pe vine. Este anuntat pe data de 22 iulie 2016, insa pana atunci, veverita preistorica si ghinda ei au reusit sa porneasca un OZN clasic si sa zboare putin cu el prin cosmos, rupand in doua la propriu un asteroid de dimensiuni impresionante. Cred ca este una dintre cele mai frumoase animatii pe care le-am vazut in ultima vreme si sunt deosebit de sincer cand va spun ca abia astept sa apara urmatorul Ice Age.

Clipul de mai jos nu reprezinta altceva de cat o capodopera a imaginatiei impletita cu creativitatea si cu tehnica moderna. Pe masura ce filmele din seria Ice Age au ajuns in casele noastre, am constatat o crestere semnificativa a calitatii in ceea ce priveste animatia. Totul este mult mai bine conturat si foarte bine pus la punct. Intr-un fel, este ceva destul de normal si are legatura cu evolutia tehnicii moderne pentru ca daca stam sa ne gandim mai bine, primul Ice Age a aparut acum 13 ani, respectiv in 2002.

Ice Age este una dintre cele mai longevive serii de animatii din cate a existat pana acum si cred ca a reusit sa ramana in sufletele noastre prin umorul capabil sa starneasca hohote de ras nu doar copiilor, ci si noua, adultilor cu suflete vesnic tinere. Faptul ca din cand in cand cei ce construiesc seria Ice Age isi mai aduc aminte de noi si intre filme ne mai servesc cate un scurt metraj precum cel de mai jos, nu face de cat sa ne mentina aprinsa scanteia interesului in ceea ce priveste urmatorul lung metraj.

Va las asadar sa urmariti mica veverita si ghinda ei, intr-o aventura pe cinste in cosmos.

 

 

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.