Unii dintre noi, fara handicap, nu reusim sa facem muzica. De fiecare data cand vad oameni precum Danut Mirica, tresar. Ma gandesc cata tarie de caracter au, cata dorinta de a merge mai departe indiferent de cat de grea e viata exista in sufletele lor. Imi e tare greu sa cred ca mai exista oameni ca Danut Mirica, oameni care reusesc sa faca spectacol, sa cante dintr-un scaun cu rotile. Sunt oameni atat de veseli si atat de optimisti si nu-mi vine sa cred ca sunt atat de putin mediatizati.

Danut Mirica este un exemplu pentru noi toti. El este genul de om pe care il vrei alaturi atunci cand ti se pare ca viata nu e dreapta cu tine, ca desi muncesti nu poti sa iti cumperi masina mult visata, casa pe care ti-o doresti si asa mai departe. Acesti oameni te fac sa iti aduci aminte de faptul ca in viata banii nu sunt totul, ca exista alte suflete mai napastuite de cat tine care nu se consuma atat de mult desi ar avea tot dreptul sa se planga si sa fie nemultumiti.

Danut Mirica canta, chiar canta si canta bine, e o muzica mai rap, insa cine a zis ca trebuie sa placa tuturor? Mie unul imi place si tin minte ca a fost si pe la Romanii au Talent, unde a reusit sa ridice in picioare o sala intreaga. Nimic nu e mai impresionant decat sa vezi un om despre care nimeni nu ar crede ca poate sa traiasca normal, ca reuseste sa invinga diferentele si sa se bucure de viata la fel de mult ca oricine altcineva. Va las si pe voi sa il urmariti intr-o emisiune pe la Morar, unde a si cantat de altfel. Si da, este rapidist, sa speram ca asta nu e o problema pentru nimeni.

 

 

 

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.