SHARE

Bai frate daca nu am ras la clipul asta, n-am mai ras la nici un clip. Era sa cad de pe scaun de atata ras, e pur si simplu incredibil. Magicianul Robert Tudor este o combinatie intre iluzionism si standup comedy. Urmaresc cu mult drag clipurile lui si daca cumva are spectacol prin zona, nu ezit niciodata sa nu dau o fuga pana acolo.

Magicianul Robert Tudor vine la Neata si ii pune pe cei doi mascarici de serviciu, respectiv Razvan si Dani sa sufle intr-o lampa de seama cu a lui Aladdin. Ce sa vezi? Minune mare, in loc sa iasa duhul din lampa cum iesa din cea fermecata cand o frecai, iese faina sau pudra de talc in momentul in care cei doi maimutoi sufla in ea. Bine, arata mai mult ca un ceainic in care se sufla din motive numai de Robert Tudor stiute.

Intamplarea face ca in ziua aceea sa fie prin studio si epicul Nea Marin care il si aseamana pe magician cu Liviu Varciu. Dar sa lasam cancanurile pentru alta data, nu suntem nici Click nici Libertatea. Ideea este ca daca vezi clipul asta razi de pici pe jos, altceva nimic. Nimeni nu cred ca s-a asteptat ca din obiectul acela sa iasa ceva in momentul in care cei doi papitoi sufla.

Intr-un fel ma bucur ca s-au facut de ras, si ca o tara intreaga a ras de ei. Meritau chestia asta pentru rautatile pe care le faceau asa la comanda pe la unele emisiuni, atunci cand chemau pe X si Y si ii faceau de ras din motive numai de ei stiute. Va las sa urmariti clipul si eventual daca mai aveti si voi clipuri de genul, lasati-le in comentarii.

 

 

 

Articole Recomandate

Prima țigancă de pe net pentru care am dat REPLAY Da, a fost un rol. A fost o actriță care a venit la iUMOR și a făcut cel puțin senzație. Cred că avem parte de unul dintre cele mai bune și interesante sezoane ale acestei emisiuni de până acum. Am sp...
Doina Ghițescu – femeia care i-a pus capac lui Cheloo Teatrul este o artă. Este o artă a cuvântului, a interpretării și nu în ultimul rând a spiritului. Pe scena de la iUmor nu mulți sunt cei care au reușit să facă furori cu teatru. Românii nu mai au răb...
Există limită atunci când vine vorba despre roast? A venit un concurent la iUmor care a făcut un fel de roast pe scenă, reușind în același timp să-l enerveze la culme pe Cheloo. Despre Marian Ghiță discutăm în cele ce urmează sau mai bine despre prest...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here