Cand auzim de chirurgie intotdeauna ne speriem si incercam pe cat posibil sa stam departe de bisturiu. Din pacate, nu intotdeauna este posibil. Ne temem foarte mult de sistemul sanitar de stat intrucat in tara au ramas medicii slab pregatiti, au ramas spagarii. Degeaba platim sute de lei pe luna pentru asigurari de sanatate caci nu avem parte de ele. Cand ajungem in spital suntem nevoiti sa scoatem plicul cu bani pentru ca un medic ce a jurat sa trateze fara discriminare, nu se uita la noi daca nu scoatem banii. De ce sa scoti banii sa dai spaga intr-un spital de stat pentru o vaginoplastie? Nu e de ajuns ca te simti marginalizata din cauza defectelor, trebuie sa te mai simti umilita si de medici? Eu stiu ca nimeni nu poate sa raspunda la intrebarea cum se obtine trupul perfect, insa avem posibilitatea sa il corectam si daca alegem sa il corecta, sa nu fie intr-un spital de stat.

Chirurgia nu sperie pe nimeni, chirurgia in spitalele de stat e de speriat

Ei bine, intr-o clinica privata nu se va intampla niciodata asa ceva si va sfatuiesc sa mergeti la o clinica privata atunci cand aveti o problema. Cu banii cu care va duceti in plic la incompetenti va platiti serviciile medicala intr-o clinica privata fara probleme, fie ca discutam despre simple tratamente sau labioplastie, rinoplastie, marire de sani si asa mai departe. Clinicile private pentru chirurgie plastica sunt mult mai serioase de cat spitalele de stat si asta cred ca ar trebui sa convinga pe toata lumea sa se orienteze catre privat atunci cand au o problema de sanatate, indiferent de natura acesteia.

Tehnica moderna permite multe lucruri in ziua de azi in medicina, permite aproape imposibilul si trebuie sa stim ca indiferent ca suntem la spital pentru operatie estetica su pentru operatie de alt tip, tehnica moderna se va afla doar in spitalele private intrucat acolo se investesc bani grei inca de la inceput. Un pacient tratat cum trebuie intr-o clinica privata se va intoarce si va reusi sa aduca si alti pacienti prin recomandari. Nu e ca la spitalul de stat unde vrei nu vrei, trebuie sa stai la coada pentru a te trata daca nu ai bani.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.