Cosmin Gabor a aparut prima data pe la Romanii au Talent, unde a facut o impresie de nota 10. A cantat de a rupt decibelii, toata lumea a fost impresionata. Cativa ani mai tarziu a aparut apoi la X Factor unde a fost luat la suturi de juriu din cauza faptului ca era prea increzut. A indraznit sa il contrazica pe Brenciu si sa ii spuna ca nu va reusi sa faca o interpretare mai reusita a piesei cantata de el. Sincer sa fiu, nici eu nu cred ca Brenciu ar fi reusit asa ceva pentru ca nu este genul lui de melodie, nu i se potriveste ca timbru pe voce, insa mi s-a parut de prost gust sa faci asemenea afirmatii cu niste oameni ce incearca sa te ajute.

Aveti mai jos cele doua clipuri si dupa ce le veti urmari veti putea face diferenta intre Cosmin Gabor de atunci si Cosmin Gabor de acum. E incredibil cat de mult se schimba oamenii in timp si din pacate nu in bine. Daca esti arogant si increzut, nu prea ai sanse in muzica, asa cum zice si Brenciu. Drept dovada, iata ca nu s-a mai auzit nimic de el timp de ani buni, a ramas probabil in sfera karaoke. Cand te crezi mai bun de cat toti cei din jur, incepi sa te indepartezi de ideea de artist. Artistul adevarat este modest si canta de placere, nu sa sa se faleasca, nu sa se dea mare.

E pacat de el, chiar are o voce buna si merita promovat, insa daca nu isi schimba atitudinea nu cred ca va reusi sa faca treaba in domeniul acesta al muzicii, unde trebuie sa fii destul de maleabil si de ingaduitor daca vrei sa obtii colaborari cu alti artisti si etc…

 

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.