SHARE

Una dintre cele mai frumoase piese de la The Voice UK pe care am auzit-o in ultima vreme, la auditii pe nevazute bineinteles. Mike Ward a reusit sa intoarca 3 scaune din 4 si dupa cum puteti vedea / auzi, nu a facut-o intamplator. Piesa pe care a interpretat-o el apartine de fapt lui Keith Whitley, un interpret mult prea mare pentru o lume atat de mica, trecut in nefiinta in data de 9 mai 1989.

Mike Ward ne reaminteste de el prin piesa lui, dar si de faptul ca artistul nu moare niciodata, este vesnic tanar prin piesele pe care le scoate si care raman in istorie. Nu am trait in acea perioada in care canta Keith, insa i-am descoperit piesele 30 de ani mai tarziu. Sunt piese extraordinare capabile sa transmita foarte multa emotie si sa te tina aproape de sentimentul suprem, iubire.

Piesa Keith Whitley – Don’t Close Your Eyes apare in data de 1 mai 1987, cu 2 ani inainte de trecerea in nefiinta a marelui Keith, insa a ramas printre noi pana in sfanta zi de azi si sunt de parere ca si peste 30 de ani, vor fi oameni care vor asculta aceasta piesa. Oamenii o respecta si incep sa o aduca in prim plan pe la concursurile de talente incercand sa transmita emotia necesara astfel incat scaunele sa se intoarca, juratii sa isi dea votul pozitiv si asa mai departe.

Daca stau putin sa ma gandesc, este genul de piesa cu impact emotional care functioneaza, care prinde la public. Sa nu uitam ca prin 2008, AGT a fost castigat de un fermier ce a cantat la auditii “If tomorrow never comes”. Multa incarcatura emotionala si in piesa lui Mike Ward de la The Voice UK.

Articole Recomandate

Syntheticsax – Live Recording Cred că a dat de una dintre cele mai mișto improvizații la saxofon de pe YouTube. Este vorba despre o sesiune LIVE care a avut loc pe o barcă, în Polonia. Separe că polonezii chiar știu să se distreze...
LIVE cu muzică de Crăciun – instrumental Am găsit recent acest canal de YouTube în care se cântă muzică pentru Crăciun, LIVE, doar instrumental. Numai bună de pus în fundal atunci când faci treabă prin casă 🙂 Am zis să v-o aduc și vouă în p...
Dan Gerosu feat. Ombladon – Dan Gerosu Nu știu voi, însă eu unul l-am descoperit destul de recent pe acest Dan Gerosu și mi-a plăcut foarte mult jocul de cuvinte din acest nume. Am zis că trebuie să fie ceva bun dacă omul a avut inspirația...

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here