SHARE

Una dintre cele mai frumoase piese de la The Voice UK pe care am auzit-o in ultima vreme, la auditii pe nevazute bineinteles. Mike Ward a reusit sa intoarca 3 scaune din 4 si dupa cum puteti vedea / auzi, nu a facut-o intamplator. Piesa pe care a interpretat-o el apartine de fapt lui Keith Whitley, un interpret mult prea mare pentru o lume atat de mica, trecut in nefiinta in data de 9 mai 1989.

Mike Ward ne reaminteste de el prin piesa lui, dar si de faptul ca artistul nu moare niciodata, este vesnic tanar prin piesele pe care le scoate si care raman in istorie. Nu am trait in acea perioada in care canta Keith, insa i-am descoperit piesele 30 de ani mai tarziu. Sunt piese extraordinare capabile sa transmita foarte multa emotie si sa te tina aproape de sentimentul suprem, iubire.

Piesa Keith Whitley – Don’t Close Your Eyes apare in data de 1 mai 1987, cu 2 ani inainte de trecerea in nefiinta a marelui Keith, insa a ramas printre noi pana in sfanta zi de azi si sunt de parere ca si peste 30 de ani, vor fi oameni care vor asculta aceasta piesa. Oamenii o respecta si incep sa o aduca in prim plan pe la concursurile de talente incercand sa transmita emotia necesara astfel incat scaunele sa se intoarca, juratii sa isi dea votul pozitiv si asa mai departe.

Daca stau putin sa ma gandesc, este genul de piesa cu impact emotional care functioneaza, care prinde la public. Sa nu uitam ca prin 2008, AGT a fost castigat de un fermier ce a cantat la auditii “If tomorrow never comes”. Multa incarcatura emotionala si in piesa lui Mike Ward de la The Voice UK.

Articole Recomandate

Status Quo ‎– In The Army Now Ascultam adineaori una dintre cele mai interesante piese pe care le-am auzit în viața mea. Este vorba despre Status Quo ‎– In The Army Now. Melodia a fost lansată pentru prima dată acum aproape 30 de ...
Alizee – una dintre cele mai frumoase cântărețe din lume Mie întotdeauna mi-au plăcut franțuzoaicele și am să vă explic imediat de ce. Ele niciodată nu s-au cărcit pe scenă aiurea cum fac „artistele” din România. Fata asta Alizee din punctul meu de vedere e...
Adriana Vlad Band – Mai Frumoasă Nu știu câți dintre voi o mai cunoașteți pe Adriana Vlad pentru că după colaborarea cu BUG Mafia, nu s-a mai auzit absolut nimic despre ea. Sau s-o fi auzit dar nu a ajuns vestea la urechile mele melo...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here