SHARE

Una dintre cele mai frumoase piese de la The Voice UK pe care am auzit-o in ultima vreme, la auditii pe nevazute bineinteles. Mike Ward a reusit sa intoarca 3 scaune din 4 si dupa cum puteti vedea / auzi, nu a facut-o intamplator. Piesa pe care a interpretat-o el apartine de fapt lui Keith Whitley, un interpret mult prea mare pentru o lume atat de mica, trecut in nefiinta in data de 9 mai 1989.

Mike Ward ne reaminteste de el prin piesa lui, dar si de faptul ca artistul nu moare niciodata, este vesnic tanar prin piesele pe care le scoate si care raman in istorie. Nu am trait in acea perioada in care canta Keith, insa i-am descoperit piesele 30 de ani mai tarziu. Sunt piese extraordinare capabile sa transmita foarte multa emotie si sa te tina aproape de sentimentul suprem, iubire.

Piesa Keith Whitley – Don’t Close Your Eyes apare in data de 1 mai 1987, cu 2 ani inainte de trecerea in nefiinta a marelui Keith, insa a ramas printre noi pana in sfanta zi de azi si sunt de parere ca si peste 30 de ani, vor fi oameni care vor asculta aceasta piesa. Oamenii o respecta si incep sa o aduca in prim plan pe la concursurile de talente incercand sa transmita emotia necesara astfel incat scaunele sa se intoarca, juratii sa isi dea votul pozitiv si asa mai departe.

Daca stau putin sa ma gandesc, este genul de piesa cu impact emotional care functioneaza, care prinde la public. Sa nu uitam ca prin 2008, AGT a fost castigat de un fermier ce a cantat la auditii “If tomorrow never comes”. Multa incarcatura emotionala si in piesa lui Mike Ward de la The Voice UK.

Articole Recomandate

Ce a fost mai întâi: maneaua sau greceasca? Am văzut azi la cineva pe Facebook un link cu muzică „de vară” sau „de concediu” mai bine zis. Am dat play, curios fiind mai ales că am văzut titlul grecesc și când colo, ditamai maneaua frate. Piesa ...
Micutzu – AnTanTe Deci cred că doar Micutzu ar fi putut să facă o asemenea piesă. Ce vrea să fie? Păi o piesă rap, hip-hop sau cum vreți voi să o numiți, cântată de niște bărbați vânjoși, golani, cu niște versuri din j...
Mgautier86 lovește din nou – MESSI VS RONALDO – THE BEST SONG Yes, in my mind, I-m always the best. I don-t care what people think. I-m alwys the best. Cam așa se poate traduce mentalitatea de învingător pe care o are marele fotbalist Cristiano Ronaldo. Ei bine,...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here