John Carpenter este primul om care a castigat milionul de dolari la Who Wants To Be A Millionaire, in statele Unite. Totul se intampla pe data de 19 noiembrie 1999, cand John Carpenter angajat al IRS (FISCul american) reuseste sa raspunda la toate cele 15 intrebari si sa plece cu milionul de dolari. Lucrurile sunt cu atat mai amuzante cu cat la intrebarea finala, John Carpenter isi suna tatal prin intermediul optiunii “Suna un prieten” sa il anunte ca a castigat milionul de dolari, nu sa il intrebe ceva ce nu stia.

Clipul a strans vreo 5 milioane de vizualizari pe Youtube pana acum si cred ca o sa tot adune pentru ca e mult prea tare. John Carpenter e genul de concurent perfect, a venit, a raspuns la intrebari si a plecat cu milionul acasa. Cel mai important, lucru care m-a impresionat destul de mult, a fost faptul ca omul nu a renuntat la job. Lucreaza in continuare pentru IRS si sunt sigur ca acest lucru l-a ajutat sa stea pe calea cea buna pentru ca in Romania de exemplu cand se castiga potul la LOTO, oamenii au tendinta sa renunte la joburi si sa traiasca pe picior mare. De cele mai multe ori, in 99% din cazuri, acestia sfarsesc in a avea mari probleme financiare.

John Carpenter ramane la IRS dovada ca banii sai sunt munciti, cariera sa este mai importanta de cat banii, dovada ca exista oameni cu scaun la cap care sunt constienti ca banii nu sunt totul in lumea asta. Oricine ar putea sa renunte la orice job si sa traiasca din dobanda celor 1 milion de dolari, insa exista oameni care vad imaginea de ansamblu, nu doar bani , bani si iarasi bani.

 

https://youtu.be/fDvNoLboqQM

https://youtu.be/fDvNoLboqQM

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.