SHARE

Pe Ioan Mardare l-am vazut mai de mult tot pe la X Factor unde a interpretat piesa “Pisi” cu care a facut senzatie de asemenea. A scos si un clip ce a trecut de 1 milion de vizualizari ceea ce nu mira pe nimeni. A revenit la X Factor cu o noua incercare cu o noua piesa intitulata simplu “Selfie”. Piesa reuseste sa trateze problema selfiurilor destul de bine si de rezonabil, la obiect si destul de corect.

Cred ca toti suntem satui de acele poze de pe Facebook, selfie doar de dragul de a impresiona, ale pitipoancelor si cocalarilor. De cand cu Facebook, au aparut inca doua specii pe langa specia umana, au aparut cocalarul si pitipoanca. Am spus de multe ori faptul ca Facebook a oferit o platforma de autodistrugere a tineretului, nu una de socializare si vom vedea rezultatele acestei probleme in cel mai scurt timp.

Pe Ioan Mardare as vrea sa il mai vad, este unul dintre cei mai buni raperi pe care l-am vazut la TV intr-un astfel de concurs. Are versuri foarte bune chiar daca vocea nu il prea recomanda. Pana la urma, rapul se rezuma la mesaj, contine versuri, etc. E normal sa fie o muzica pentru cei cu minte in cap, nu pentru analfabeti. Versurile plictisesc analfabetii si intr-un fel ma bucur ca lumea asta se imparte in prosti si destepti. Exista astfel posibilitatea sa iesi in fata daca ai un nivel de inteligenta peste cel al prostilor.

Nu stiu daca in 2015 o sa mai vina pe la X Factor, nu am inteles pana unde a ajuns la X Factor 2014. Eu imi doresc doar ca oameni talentati ca el sa nu dispara in peisaj si sa li se ofere ocazia sa se afirme.

 

Articole Recomandate

La Familia – Curaj Am dat recent de una dintre cele mai bune melodii pe care le-am auzit în viața mea. Vine de la LA FAMILIA, una dintre formațiile copilăriei mele (Sișu și Puya) și se numește simplu „Curaj”. Am spus de...
Cele mai bune audiții de până acum de la Vocea României Se întâmplă din nou exact ce am simțit și în urmă cu câțiva ani. Vocea României scade în calitate de la sezon la sezon și singura explicație este faptul că societatea în sine s-a degradat simțitor. Nu...
Tudor Chirilă VS Loredana… Doamne ferește! Am spus de multe ori faptul că emisiunile de tipul Vocea României au scăzut din punct de vedere al calității în ultimii ani, așa mi se pare mie, ca simplu telespectator. Unde sunt concurenții precum I...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here